iStyle - so mi na servisu pokvarili macbooka?! | |||||
predvsem me preseneča to, kako se je spremenil smisel teme. jaz sem predvsem iskala nasvetov, kaj narediti v situaciji... zvedeti, če je morda kdo že imel, kakšen podoben primer... večino pa je zaneslo v pljuvanje in blatenje... celo ime servisa je nekdo izpostavil v naslovu, kar vsekakor ni bil moj namen... nekateri so bili na tem servisu zelo korektni in so si vzeli čas, da so stvari razložili... z drugimi sem bila zadovoljna malo manj. ampak to je najbrž povsem običajno. navsezadnje se bo situacija kot kaže rešila ugodno. morda celo dobim nov računalnik in to je vsekakor boljše kot pred letom dni, ko sem svojega rajnkega PCja, nesla na servis in so mi namesto, da bi ga popravili, pokazali reklamo za novega! računalnik sem potem z nekaj truda in časa in brez kakršnegakoli računalniškega znanja usposobila sama, da je zdržal še dobrega pol leta do nakupa maca. in nad tem sem bila vse do zamenjave tega nesrečnega rama več kot navdušena. zaenkrat kaže, da bom zaradi dobre applove skrbi za zadovoljnost svojih uporabnikov lahko navdušena še naprej. lpl |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Larisina zgodba vse preveč spominja na tipične slovenske razmere, serviser nekaj zajebe potem pa imaš največjo škodo ti. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Kako se je zgodba razpletla? Kaj ej bilo narobe z računalnikom, ker je danes tudi meni zmrznil in sem imel 4 ali 5 črt čez ekran? |
|||||
![]() |
|||||
Zgrabila me je panika, ker nisem imela narejenega popolnega backupa (ki ga sicer delam vsakih 14 dni - izkusnje iz prejsnjega racunalnika). Ta zaslon se je prikazal, ko sem vkljucila usb kljucek, ki je bil predtem formatiran na MS FAT (je pa U3 kljucek). Cudno mi je, ker sem tudi ze prej formatirala usb, pa se mi to ni nikoli zgodilo. Opazam pa ze dlje casa, da mi ekran vsake toliko naredi *blink blink* ampak samo na enem in istem mestu, to je zgornja polovica ekrana (glej sliko). ![]() Kaj hudica se to dogaja? Nisem navajena, da moj mac zafrkava. Star je pa pol leta. |
|||||
![]() |
|||||
Za težave z zaslonom pa ti bodo morali ostali pomagati. |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |