Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
iStyle - so mi na servisu pokvarili macbooka?!
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #41   Objavljeno 28.04.2009 00:11:36
kako se je spremenil naslov, ton in smisel teme?!?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
mene kar srh spreletava, ko vidim, kam je zaneslo tole temo, ki sem jo jaz začela. res, da sem bila takrat razburjena, ampak moj namen nikakor ni bil komu delati antirklamo. bodisi macu nasploh ali kakšnemu servisu posebej. res, da nisem bila sicer najbolj zadovoljna in predvsem razburjena. amapk predvsem, ker sem ostala brez dragega in dobrega računalnika kot kaj drugega!
predvsem me preseneča to, kako se je spremenil smisel teme. jaz sem predvsem iskala nasvetov, kaj narediti v situaciji... zvedeti, če je morda kdo že imel, kakšen podoben primer... večino pa je zaneslo v pljuvanje in blatenje... celo ime servisa je nekdo izpostavil v naslovu, kar vsekakor ni bil moj namen...
nekateri so bili na tem servisu zelo korektni in so si vzeli čas, da so stvari razložili... z drugimi sem bila zadovoljna malo manj. ampak to je najbrž povsem običajno. navsezadnje se bo situacija kot kaže rešila ugodno. morda celo dobim nov računalnik in to je vsekakor boljše kot pred letom dni, ko sem svojega rajnkega PCja, nesla na servis in so mi namesto, da bi ga popravili, pokazali reklamo za novega! računalnik sem potem z nekaj truda in časa in brez kakršnegakoli računalniškega znanja usposobila sama, da je zdržal še dobrega pol leta do nakupa maca. in nad tem sem bila vse do zamenjave tega nesrečnega rama več kot navdušena. zaenkrat kaže, da bom zaradi dobre applove skrbi za zadovoljnost svojih uporabnikov lahko navdušena še naprej.
lpl
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Celje
Ni navedeno

Prispevek: #42   Objavljeno 28.04.2009 06:26:39
In ne pozabiti tudi fantje iz iStayla berejo(samo noben se noče izpostaviti) ta forum in verjemi da če se bo premaknilo v pozitivno smer je to tudi zaradi tega posta tre našega "pluvanja" kar se meni zdi opravičeno.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #43   Objavljeno 28.04.2009 09:39:15
jest zaradi slabih izkušenj s servisom v Mlacomu tam ne kupujem več. Izbire kam iti danes tudi za Mace ni več tako malo in, če se ti kje zamerijo greš pač drugam.

Larisina zgodba vse preveč spominja na tipične slovenske razmere, serviser nekaj zajebe potem pa imaš največjo škodo ti.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Celje
Ni navedeno

Prispevek: #44   Objavljeno 28.04.2009 09:58:23
Samo meni še zdaj ni jasno kako lahko "zajebe" ko menjava ram če tega ne zna narediti brez napak nima v tem poslu kaj iskati...
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: radomlje
Moški

Prispevek: #45   Objavljeno 28.06.2009 22:46:36
Re: kako se je spremenil naslov, ton in smisel teme?!?
larisa je napisal/a:
mene kar srh spreletava, ko vidim, kam je zaneslo tole temo, ki sem jo jaz začela. res, da sem bila takrat razburjena, ampak moj namen nikakor ni bil komu delati antirklamo. bodisi macu nasploh ali kakšnemu servisu posebej. res, da nisem bila sicer najbolj zadovoljna in predvsem razburjena. amapk predvsem, ker sem ostala brez dragega in dobrega računalnika kot kaj drugega!
predvsem me preseneča to, kako se je spremenil smisel teme. jaz sem predvsem iskala nasvetov, kaj narediti v situaciji... zvedeti, če je morda kdo že imel, kakšen podoben primer... večino pa je zaneslo v pljuvanje in blatenje... celo ime servisa je nekdo izpostavil v naslovu, kar vsekakor ni bil moj namen...
nekateri so bili na tem servisu zelo korektni in so si vzeli čas, da so stvari razložili... z drugimi sem bila zadovoljna malo manj. ampak to je najbrž povsem običajno. navsezadnje se bo situacija kot kaže rešila ugodno. morda celo dobim nov računalnik in to je vsekakor boljše kot pred letom dni, ko sem svojega rajnkega PCja, nesla na servis in so mi namesto, da bi ga popravili, pokazali reklamo za novega! računalnik sem potem z nekaj truda in časa in brez kakršnegakoli računalniškega znanja usposobila sama, da je zdržal še dobrega pol leta do nakupa maca. in nad tem sem bila vse do zamenjave tega nesrečnega rama več kot navdušena. zaenkrat kaže, da bom zaradi dobre applove skrbi za zadovoljnost svojih uporabnikov lahko navdušena še naprej.
lpl

Kako se je zgodba razpletla? Kaj ej bilo narobe z računalnikom, ker je danes tudi meni zmrznil in sem imel 4 ali 5 črt čez ekran?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Slovenske Konjice
Ženska

Prispevek: #46   Objavljeno 29.06.2009 07:07:36
Zanimivo, (sposodila si bom temo) meni je prejsnji teden v sredo moj mac 3x naredil siv zaslon s se temnejsim kvadratkom z obvestilom, naj ga restartam.

Zgrabila me je panika, ker nisem imela narejenega popolnega backupa (ki ga sicer delam vsakih 14 dni - izkusnje iz prejsnjega racunalnika).

Ta zaslon se je prikazal, ko sem vkljucila usb kljucek, ki je bil predtem formatiran na MS FAT (je pa U3 kljucek). Cudno mi je, ker sem tudi ze prej formatirala usb, pa se mi to ni nikoli zgodilo. Opazam pa ze dlje casa, da mi ekran vsake toliko naredi *blink blink* ampak samo na enem in istem mestu, to je zgornja polovica ekrana (glej sliko).

Kaj hudica se to dogaja? Nisem navajena, da moj mac zafrkava. Star je pa pol leta.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #47   Objavljeno 29.06.2009 07:59:16
Glede sivega zaslona in resetiranja sem imel sam podoben primer. Ko sem vstavil U3 usb ključek od punce, se mi je nekajkrat zgodilo enako kot tebi. Potem sem preprosto odinštaliral U3, ponovno sformatiral in zdaj deluje brez težav.

Za težave z zaslonom pa ti bodo morali ostali pomagati.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani