Vceraj sem kupil iphona 3gs v ljubljani - world trade center - kommdata. Prodajalec me je opozoril naj ne updejtam softwera saj se bo telefon zaklenil in garancija ne velja več. Prišel se domov, ga priklopil na PC , zagnal itunse..
Po nasvetu prijateljev sem se najprej lotil jailbreaka.. Uporabil sem program blackra1in, ko je napisalo jealbreak suceesful (al neki) sem pritisnil ohme button saj sem mislil da je prenos koncal in lahko iphona zdaj uporabljam. Ker mi ni uspelo jailbreakati, sem se odlocil da ga bom restorav, vendar sem ugotovil da smrdlivi apple ne izdaja vec firmweara in to samo za ta doloceni jebani telefon.. Telefon sem potem dal prijatelju, ki se trenutno zafrkava s celim kupom teh programov, iphone se mu noce vec prizgati, edina moznost restora je z updejtanjem, z updejtanjem se mi zaklene in garancije se skine.
POMOC!!! :@
(kwa applu ni jasn da za dzabe neha ta firmware izdajat.. 700 eurov da ga lohka vrzes u smeti nasledn dan)

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si
Kontakt
Na vrh strani