iPhone 3gs - pomoc | |||||
Po nasvetu prijateljev sem se najprej lotil jailbreaka.. Uporabil sem program blackra1in, ko je napisalo jealbreak suceesful (al neki) sem pritisnil ohme button saj sem mislil da je prenos koncal in lahko iphona zdaj uporabljam. Ker mi ni uspelo jailbreakati, sem se odlocil da ga bom restorav, vendar sem ugotovil da smrdlivi apple ne izdaja vec firmweara in to samo za ta doloceni jebani telefon.. Telefon sem potem dal prijatelju, ki se trenutno zafrkava s celim kupom teh programov, iphone se mu noce vec prizgati, edina moznost restora je z updejtanjem, z updejtanjem se mi zaklene in garancije se skine. POMOC!!! :@ (kwa applu ni jasn da za dzabe neha ta firmware izdajat.. 700 eurov da ga lohka vrzes u smeti nasledn dan) |
|||||
![]() |
|||||
![]() Tvoj nacin izrazanja je tudi pod nivojem... Ce je Apple smrdljiv, zakaj si ga potem sploh kupoval ![]() ![]() Svetujem, da preden karkoli naredis, da se pozanimas, kaj pocnes... Sploh to velja pri zaklenjenih iPhoneih, ker se lahko zelo hitro zgodi, da bos se bolj grdo pisal cez Apple ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Kaksna ideja kako to popraviti? Use te stvari pa sem ugotovil ko je bilo prepozno.. |
|||||
![]() |
|||||
se opravicujem za dbl post.. ja izhaja iz hrvaske... Ugotovil sem da je jailbrokan šele ko je bilo prepozno in nisem vedel kaj splohka aplikacija Cydia je... nisem nadgradil nicesar. Po tem kar so mi povedali sosolci in prijatelji, kako to gre, sem mislil da ne bo zahtevno. Vendar noben nima 3gsa, vecina ima 2g. Ne razumem samo zakaj apple ne pusti vec restoranja na 3.0 in to samo na 3gsih... |
|||||
![]() |
|||||
Ampak to bo delovalo samo če: 1.) Ni bil telefon v tem času že "ponesreči" nadgrajen na uradni firmware in se je zaklenil. 2.) Ni telefon že tako skrajo "zafuran", da ne bo sprejel nič drugega kot uradni firmware. |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() Ja pomoje boš moral za downgrade počakat da dev-team ugotovi kaj pametnega za downgrejdat baseband. Trenutno nemoreš nič. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |