Mac programs "musthave" | |||||
Večina ljudi ga uporablja za dve ali tri stvari. Sam ga trenutno sploh ne, ker nimam takega workflowa, da bi ga potreboval. Če bi bil sistemc, bi ga sigurno, ker bi potem roke skoraj ne zapustile tipkovnice. edit: typo Nazadnje urejal/a Rainbow Pon 15. Dec 2008 13:55; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
Enako. Za moje potrebe je Spotlight zadost. |
|||||
![]() |
|||||
QS sem tudi jaz že probala, pa se mi prav tako ni dalo rtfm, samo od sebe pa kar ni ravno steklo .... In ne glede na to, da je bil frend tako impressed, da so mu oči skoraj ven padle od navdušenja ... In tako mam jaz nameščen zdaj LaunchBar že kar dolgo (v.4), pa se se mi ga spet nikdar ne da nagruntat, da bi mi olajšal delo (pa sem tudi človek, ki ima rad prste čim več časa na tipkovnici ![]() Pa da se razuemo ... kujem jih tudi sama v zvezde, ker mi je jasno, da ko jih enkat osvojiš v prstih, there is no way back. @we_are_the_borg: no, pa si me spet malo zdražil ... upam, da boš povod, da se mi bo končno enkat začelo dati ![]() @Makonja jst temu rečem lenoba, ne pa strašna ljubezen do OSx aplikacij. Pa ne me tepst hehe ![]() Nazadnje urejal/a Apii Tor 16. Dec 2008 20:20; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() no,dajte se še malo razpisat o drugih programih in trikih,ki jih omogočajo ![]() izi hint za safari: označen text safari googla kar z kombinacijo shift+cmd+L (tak da ni potrebno c/p) in vnašat v google ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Zadeva je zame nepogrešljiva za pisanje zapiskov, idej, brainstorming, todo sezname, zbiranje informacij, pisanje besedil... Skratka, kot bi imel pred sabo papirnat zvezek z integriranim timerjem, searchom itd. Me pa zanima nekaj. Ali obstaja program kot so yellow notes ampak, da ima zraven še možnost alarma ob določeni uri. Na Windowsih za to obstaja Stickies, ki je res hud. |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |