Pri večini ljudi je problem tudi to, da se jim enostavno ne da prilagajat na nekaj novega. Včasih kaj odkriješ in uporabiš po naključju in potem to posvojiš. Večina ljudi pa itak pol dneva zaradi nuje presedi za kompjutri in se jim še doma res ne da sprobavat miljon in en programček, ampak v miru pijejo kavo in visijo na fejsbuku ali pa kaj v miru ustvarjajo.
QS sem tudi jaz že probala, pa se mi prav tako ni dalo rtfm, samo od sebe pa kar ni ravno steklo ....
In ne glede na to, da je bil frend tako impressed, da so mu oči skoraj ven padle od navdušenja ...
In tako mam jaz nameščen zdaj
LaunchBar že kar dolgo (v.4), pa se se mi ga spet nikdar ne da nagruntat, da bi mi olajšal delo (pa sem tudi človek, ki ima rad prste čim več časa na tipkovnici

)
Pa da se razuemo ... kujem jih tudi sama v zvezde, ker mi je jasno, da ko jih enkat osvojiš v prstih, there is no way back.
@we_are_the_borg: no, pa si me spet malo zdražil ... upam, da boš povod, da se mi bo končno enkat začelo dati
@Makonja jst temu rečem lenoba, ne pa strašna ljubezen do OSx aplikacij. Pa ne me tepst hehe

Nazadnje urejal/a Apii Tor 16. Dec 2008 20:20; skupaj popravljeno 1 krat