Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Kje v Avstriji dobiti 13" MBPja z iPod Touch v Backtosc
Jablanator

Jablanator

Kraj: Lj
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 01.09.2009 14:01:51
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
@xpayne: Hvala za nasvet xpayne! Wink Vendar žal tako ne bo šlo. Pač nisem tak tip človeka, da bi ignorirala. Sploh pa ne sedaj, ko sem sama v tej situaciji in še posebej ne, kadar gre za pravice. Moje ali druge. Mene osebno ne bi prav nič motila situacija v Slo, če ne bi g. Steve Jobs naročil, da študentje dobijo "free" IPT skupaj z MBP-jem.

Oprostite, zakaj že nisem nič posebnega?
Imam vse pravice, da zahtevam enako! Ker sem študentka s statusom. Ker potrebujem MBP za študij, delo. Ker nimam take logike, da bi se preseravala z denarjem. Ker imam znanje, da lahko dokažem nasprotno. Ker študiram pravo. Ker bo moja kariera temeljila na tem, da se za pravice svoje stranke borim. Ker jim do sedaj ni še nihče "podkuril". Ker verjamem, da lahko uspem premakniti stvari iz mrtve točke.
Kar se tiče pa "poštene cene" : Do takrat pa, ko se bojo pri nas dobili Applovi izdelki po 20% nižjih cenah kot sicer, bom pa tako ali tako "loaded s kešem", da se mi ne bo potrebno obremenjevati s tem. Pa še ponosna bom nase.
In ker vem, da se mi nakup MB vsekakor splača. Vem, da bo to ena izmed najboljših investicij, ki jih bom naredila za študij. In zgolj za dodatek, zakaj ne kupim PC-ja: Za maturo pred leti od staršev dobila nov PC, ki je bil takrat najboljši v ponudbi. A je sedaj, ko zaključujem študij, že odslužil svoje. In končno problem ni v denarju, tem več v tem, kot pravi cannondale: "PS: xpayne zato pa pravijo da so Slovenci hlapci." Wink In jaz zagotovo nisem med njimi. Zate pa nisem prepričana, pa brez zamere seveda! Wink

@cannondale: Hvala za podporo! Samo moj namen ni, da tipa odpustijo. Čeprav imam snemalnik pogovora doma in sem klicala iz staciorarnega, tako da...bi se dalo brez problema tole dokazat.. Končno je pa tudi, da se na poti do cilja ne ozira za malenkostmi...naj stranke same ugotovijo kak je tip. Naj še dodam, da me je model na koncu vprašal, kdo sploh sem, pa mu povem vse, ime, priimek, potem pa vprašam po njegovem, kako mu je ime, pa pravi, da to se pa mene nič ne tiče, pa pravim, da bi bilo lepo, če bi se predstavil, pa pravi, da sem dost pametna, da se bom pozanimala... haha... model ni obvladal profesionalne etike. No, pa saj si tudi sam s svojo zgodbico povedal veliko o njihovi, khm, prodajni politiki. Tip je zaštekal, da vem, da se je malo zlagal in mu je bilo nerodno, sploh ko se je začel dret name. Tak nivo mene pač ne zanima. In ja, tisto o ipodih je čisto res. Potem ko, sem ga sama vprašala zakaj imajo cene, se je začel zgovarjati... Rolling Eyes
Zanimajo me samo dejstva: ali kdo ve, zakaj imamo v Slo lansirano Apple.si stran, do vseh ugodnosti kot Apple potrošniki pa nismo upravičeni (no, to polje bi sama morala raziskati..Smile zanima me, kako to, da Appla uradno ni v Slo??
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 01.09.2009 14:09:19
Nisem rekel da želim da ga vržejo, rekel sem da je moj kolega zarad takih stvari izgubu šiht. In ko si predstavljam če tebi laže bo tudi komu drugemu ki ni tako vešč v teh stvareh.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 01.09.2009 14:42:48
@lordjimy: Ja, lordjimy hvala za nasvet, bom povprašala oz poslala mail v m-store.
Dobiček je očitno relativen. Ne vem. Vendar sodeč po besedah prodajalca v istoru v City-ju imajo vse tako izračunano, da se jim na letni ravni ravo vse lepo pokrije in da so cene take, da imajo revčki res komaj kaj dobička. Mhm..try to tell this someone else...

@cannondale: Razumem te, kaj si želel povedat. Vendar trenutno nimam časa, da pometam z ravno vsako napako, čeravno je to oseba, s katero naletim v komunikaciji. Pač njegov problem. In problem šefa trgovine, ki je modela zaposlil. Lahko pa ti dam posnetek in sam dokažeš oz. izobraziš tipa o jabolkih in hruškah (ha, tokrat je ta primerjava še povsem na mestu). Wink Če bi bila vsem prodajalcem na 1.mestu profesionalnost ... ne bi jaz tega pisala tu. Bila bi za študijsko mizo z MBP na mizi in že malo več študijske snovi v glavi..tako pa... Wink
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #24   Objavljeno 01.09.2009 15:01:03
Tanja, nisem zasledil nikjer, da bi v sloveniji v studentskem popustu govorili, da dobis tudi iPod touch... Sem kje spregledal?

Od kje informacija, da je Jobs narocil, da vsak student ob mac-u dobi se ipod touch?
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #25   Objavljeno 01.09.2009 16:25:02
@Haroker:ničesar nisi spregledal Wink ne ponujajo ga, čeprav ga sicer ponujajo po vsej EU...

Apple je že pred časom podpisal pogodbo z ameriškimi univerzami, ki jim subvencionira nakup prenosnikov. S tem so želeli predvsem spodbuditi študente k uporabi MB na Uni...
Ta praksa se je s programom "back to school" razširila tudi po EU in glej ga zlomka, obšla našo lepo Slovenijo.
Hm, se sprašujem, kaj bi Jobs porekel na to, ko bi zvedel, da naši študentje dosegajo najvidnejše uspehe s podiplomci na ameriških Univerzah..torej problem je zgolj v peščici vodij, ki upravljajo z manevrskim prostorom Applovih distrubuterjev. Nihče pa jim ne pove, da si tudi jaz in ti zaslužimo več in bolje. Pardon, enako kot ostali po svetu. Apple je Apple, pa če je na Kitajskem, v ZDA ali pa pri nas. Za vse mora biti enako.
Jaz tudi ne grem v trgovino po HP kartušo pa dobim napol prazne kartuše, pa da mi jo potem še drugo polovico nafilajo čez čas...ne vem no. To je to.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #26   Objavljeno 01.09.2009 16:26:26
Mogoče iPod Touchev trenutno ni, ker pride nova serija, saj jih po vsem svetu zmanjkuje. Nikakor ne moreš pričakovati istih akcij, kot jih ima Apple v tujini, saj Apple naših slovenskih premium resellerjev ne financira direktno, se pravi, ne morejo pri nas biti iste cene kot jih ima Apple v državah, kjer je uradno prisoten.

LP
-J
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: LJ
Ni navedeno

Prispevek: #27   Objavljeno 01.09.2009 16:29:10
Ja, novi iPod touchi naj bi bli septembra enkrat
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani