Oprostite, zakaj že nisem nič posebnega?
Imam vse pravice, da zahtevam enako! Ker sem študentka s statusom. Ker potrebujem MBP za študij, delo. Ker nimam take logike, da bi se preseravala z denarjem. Ker imam znanje, da lahko dokažem nasprotno. Ker študiram pravo. Ker bo moja kariera temeljila na tem, da se za pravice svoje stranke borim. Ker jim do sedaj ni še nihče "podkuril". Ker verjamem, da lahko uspem premakniti stvari iz mrtve točke.
Kar se tiče pa "poštene cene" : Do takrat pa, ko se bojo pri nas dobili Applovi izdelki po 20% nižjih cenah kot sicer, bom pa tako ali tako "loaded s kešem", da se mi ne bo potrebno obremenjevati s tem. Pa še ponosna bom nase.
In ker vem, da se mi nakup MB vsekakor splača. Vem, da bo to ena izmed najboljših investicij, ki jih bom naredila za študij. In zgolj za dodatek, zakaj ne kupim PC-ja: Za maturo pred leti od staršev dobila nov PC, ki je bil takrat najboljši v ponudbi. A je sedaj, ko zaključujem študij, že odslužil svoje. In končno problem ni v denarju, tem več v tem, kot pravi cannondale: "PS: xpayne zato pa pravijo da so Slovenci hlapci."

@cannondale: Hvala za podporo! Samo moj namen ni, da tipa odpustijo. Čeprav imam snemalnik pogovora doma in sem klicala iz staciorarnega, tako da...bi se dalo brez problema tole dokazat.. Končno je pa tudi, da se na poti do cilja ne ozira za malenkostmi...naj stranke same ugotovijo kak je tip. Naj še dodam, da me je model na koncu vprašal, kdo sploh sem, pa mu povem vse, ime, priimek, potem pa vprašam po njegovem, kako mu je ime, pa pravi, da to se pa mene nič ne tiče, pa pravim, da bi bilo lepo, če bi se predstavil, pa pravi, da sem dost pametna, da se bom pozanimala... haha... model ni obvladal profesionalne etike. No, pa saj si tudi sam s svojo zgodbico povedal veliko o njihovi, khm, prodajni politiki. Tip je zaštekal, da vem, da se je malo zlagal in mu je bilo nerodno, sploh ko se je začel dret name. Tak nivo mene pač ne zanima. In ja, tisto o ipodih je čisto res. Potem ko, sem ga sama vprašala zakaj imajo cene, se je začel zgovarjati...

Zanimajo me samo dejstva: ali kdo ve, zakaj imamo v Slo lansirano Apple.si stran, do vseh ugodnosti kot Apple potrošniki pa nismo upravičeni (no, to polje bi sama morala raziskati..