Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Linksys - TP - Link
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 28.07.2009 22:05:12
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Preko WiFija, ne preko modema Confused

Gre brez težav... Tudi preko iPod toucha - če je sestar preglasna ponoči, ko visi na MSNju, jo vržem dol kar od tam Razz
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 29.07.2009 10:03:03
Meni ne gre Very Happy Včeraj je vse delovalo, nato sem ugasnil računalnik, danes se ne morem več povezati. Na routerju se na vsakih 10 sekund prižgejo vse lučke, nato ugasnejo in power lučka utripa še nekaj časa. Očitno se resetira vsakih 10 sekund. Kaj storiti ?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Nova Gorica
Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 29.07.2009 10:05:42
Poiskusi resetirati router na tovarniške nastavitve (na njemu je sigurno kakšen gumb) in ga ponovno konfiguriraj. Če to ne gre ga imej nekaj časa izklopljenega in poiskusi ponovno. Naslednje kart lahko poiskušaš je zamenjava napajalca. In če nič zgoraj navedenega ne deluje, bo potreben nakup novega routerja.
LP
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 29.07.2009 10:34:23
Zdaj pisem preko iphona in povezava deluje. Ampak moti me da sem moral ponovno konfigurirati router. Ce se bo to ponavljalo vsak dan nekaj ne bo uredu. zanima me se kako pojacati signal v nastavitvah ? Ko pa sem pisal to se je spet zacel resetirati na 10 sekund. Tako ne bo slo.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #25   Objavljeno 29.07.2009 10:41:40
Spet na računalniku Sad Je mogoče da po nekaj časa poteče povezava ? Ko sem šel v cydio je pisalo connection timed out in ko sem pogledal na router se je resetiral.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #26   Objavljeno 29.07.2009 22:07:24
A ve kdo zakaj se router resetira na vsakih 5 minut, nato ga izklopim za 5 min in spet dela 5 min ko ga vklopim nato se restarta in ne dela več ???
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #27   Objavljeno 30.07.2009 06:35:21
blackbull12 je napisal/a:
A ve kdo zakaj se router resetira na vsakih 5 minut, nato ga izklopim za 5 min in spet dela 5 min ko ga vklopim nato se restarta in ne dela več ???

Poizkusi nov firmware, morda le reši tvojo težavo. Če težave ne boš rešil s tem, potem pa:
1. če je v garanciji potem nesi na servis (itak ga bodo zamenjal, ker se to sploh ne popravlja.
2. greš v trgovino in kupiš novega
3. Če si vsaj mal eksperta, pa seveda, če zadeva ni več v garanciji lahko škatlo razdreš in pogledaš če so kakšni elektroliti napihnjeni in jih sam prelotaš. To v 90% okvarah problem ravno v kondenzatorjih.

pa velik sreče pri opravilu Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana - Golo
Ni navedeno

Prispevek: #28   Objavljeno 30.07.2009 11:25:00
Upam, da nisi preveč pojačal signala za wlan. Morda je to krivo.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #29   Objavljeno 30.07.2009 12:52:06
Nisem sploh nič signala povečeval, naložen imam tomato, v napravo pa ne upam posegati Very Happy V garanciji pa tudi ni več ker sem ga kupil prejšnje leto. Kupil si bom wi fi dongle od siola ampak če imam router zakaj ne bi uporabil routerja in prihranil Very Happy
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #30   Objavljeno 30.07.2009 13:49:47
Imam problem z povezavo na wi fi. V našem kraju ponuja domenca brezplačen wi fi (domenca free acess). Ko sem se povezal en teden nazaj se mi je odprlo okno za prijavo. Vpišeš user/domenca pass/internet in lahko surfaš po netu eno uro, nato moraš spet vpisati geslo in username. Zdaj pa ko kliknem na domenca free acess pri možnih wi fijih, se mi ta log in ne odpre. Tako ne morem dostopati do interneta. Kaj storiti ? Kako priti do tega okna ki se je samodejno odprlo. To seveda zahteva domenca.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani