Gre brez težav... Tudi preko iPod toucha - če je sestar preglasna ponoči, ko visi na MSNju, jo vržem dol kar od tam
| Linksys - TP - Link | |||||
Preko WiFija, ne preko modema
Gre brez težav... Tudi preko iPod toucha - če je sestar preglasna ponoči, ko visi na MSNju, jo vržem dol kar od tam |
|||||
Meni ne gre
|
|||||
Poiskusi resetirati router na tovarniške nastavitve (na njemu je sigurno kakšen gumb) in ga ponovno konfiguriraj. Če to ne gre ga imej nekaj časa izklopljenega in poiskusi ponovno. Naslednje kart lahko poiskušaš je zamenjava napajalca. In če nič zgoraj navedenega ne deluje, bo potreben nakup novega routerja.
LP |
|||||
Zdaj pisem preko iphona in povezava deluje. Ampak moti me da sem moral ponovno konfigurirati router. Ce se bo to ponavljalo vsak dan nekaj ne bo uredu. zanima me se kako pojacati signal v nastavitvah ? Ko pa sem pisal to se je spet zacel resetirati na 10 sekund. Tako ne bo slo.
|
|||||
Spet na računalniku
|
|||||
A ve kdo zakaj se router resetira na vsakih 5 minut, nato ga izklopim za 5 min in spet dela 5 min ko ga vklopim nato se restarta in ne dela več ???
|
|||||
Poizkusi nov firmware, morda le reši tvojo težavo. Če težave ne boš rešil s tem, potem pa: 1. če je v garanciji potem nesi na servis (itak ga bodo zamenjal, ker se to sploh ne popravlja. 2. greš v trgovino in kupiš novega 3. Če si vsaj mal eksperta, pa seveda, če zadeva ni več v garanciji lahko škatlo razdreš in pogledaš če so kakšni elektroliti napihnjeni in jih sam prelotaš. To v 90% okvarah problem ravno v kondenzatorjih. pa velik sreče pri opravilu |
|||||
Upam, da nisi preveč pojačal signala za wlan. Morda je to krivo.
|
|||||
Nisem sploh nič signala povečeval, naložen imam tomato, v napravo pa ne upam posegati
|
|||||
Imam problem z povezavo na wi fi. V našem kraju ponuja domenca brezplačen wi fi (domenca free acess). Ko sem se povezal en teden nazaj se mi je odprlo okno za prijavo. Vpišeš user/domenca pass/internet in lahko surfaš po netu eno uro, nato moraš spet vpisati geslo in username. Zdaj pa ko kliknem na domenca free acess pri možnih wi fijih, se mi ta log in ne odpre. Tako ne morem dostopati do interneta. Kaj storiti ? Kako priti do tega okna ki se je samodejno odprlo. To seveda zahteva domenca.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |