lp, jero
kontakti po tem jailbreaku | |||||||||
lp, jero |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Ce jih nisi prej shranil, potem jih ni nikjer vec... |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Sigurno se ti je iPhone kdaj backupal pred jailbreakom. Priključi ga na iTunse in desnoklikni nanj (tisto ikono v stolpcu na veli strani pod devices). Potem izberi "Restore from backup...". Sicer nevem točno kako že to deluje, ker mislim da sem samo enkrat to probaval. Možno da boš moral ponovno jailbreakat potem ko boš uspešno dobil kontakte ali kaj podobnega... Edit: nevem če so se kontakti tja res shranili, ampak lahko probaš. |
|||||||||
![]() |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Edino če to probaš. Morda si gdaj celo "ponesreči" syncal. ![]() Najprej zavihek "Info" ko je telefon vključen, nato contacts in sync. |
|||||||||
![]() |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
jaz pa mam kr nekaj težav ![]() mam nov iphone 3gs in sm uspešno nardila jailbreak potem pa sm ga še odklenla ampak mi zdaj ob vsakem vklopu še vedno napiše kot da je zaklenjena sim in pol moram dat "unloked" in mi zahteva pin kodo pol pa je vse ok...a je to normaln? druga težava je da si preko iTunesa nič ne morem naložit na iPhone ker ko ga priklopim na komp mi na iTunesu napiše da ga moram registrirat...kak naj to nardim? ker ko dam contunie in si hočm ustvarit nov account, mi zahteva neke številke plačilnih kartic tak da si z iTunesom ne morem nič pomagat tretja težava pa je, da ko mi iphone dela,ne vem kako naj kontakte ki jih mam na sim kartici spravim na njega??? leeeepo vas prosim za pomoč ker sm še malo mlajša in ne razumem vseh izrazov ki sm jih vidla v nekterih vaših navodilih |
|||||||||
![]() |
|||||||||
To je normalno... to ni telefon zaklenjen, temveč SIM kartica. Če te moti, si izklopi PIN kodo na SIM kartici.
Če se prav spomnem, se da tudi brez iTunes računa priti do sinhronizacije. Definitivno pa telefona ni potrebno registrirati. Sicer imaš pa navodila, kako ustvariti iTunes račun brez kartice tukaj: http://tabla.mobile.si/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=35471 iTunes račun potrebuješ za nalaganje zastonjskih programov in iger iz App Store-a, tako da si ga kar naredi.
Na telefonu pojdi v Settings/Mail, Contacts, Calendars in čisto spodaj boš našla "Import SIM Contacts". |
|||||||||
![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |