Jabuk
kontakti po tem jailbreaku
Jabuček

Jabuček

Kraj: Maribor
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 26.07.2009 16:25:37
kontakti po tem jailbreaku
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Glejte vem da sn idiot, kr si nisn naprej shranil kontaktov, potem ko sn si jailbrejkal iphone na 3.0. zaj me pa zanima ce je mogoce kako dobiti vse kontakte nazaj čeprav mi jih sedaj ne pokaže oz. jih več ni???

lp, jero
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 26.07.2009 16:48:20
Re: kontakti po tem jailbreaku
jero je napisal/a:
Glejte vem da sn idiot, kr si nisn naprej shranil kontaktov, potem ko sn si jailbrejkal iphone na 3.0. zaj me pa zanima ce je mogoce kako dobiti vse kontakte nazaj čeprav mi jih sedaj ne pokaže oz. jih več ni???

lp, jero

Ce jih nisi prej shranil, potem jih ni nikjer vec...

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 26.07.2009 16:53:53
Mogoče je še kakšna hitrejša varianta ampak tudi to je ena:
Sigurno se ti je iPhone kdaj backupal pred jailbreakom. Priključi ga na iTunse in desnoklikni nanj (tisto ikono v stolpcu na veli strani pod devices).
Potem izberi "Restore from backup...".

Sicer nevem točno kako že to deluje, ker mislim da sem samo enkrat to probaval. Možno da boš moral ponovno jailbreakat potem ko boš uspešno dobil kontakte ali kaj podobnega...

Edit: nevem če so se kontakti tja res shranili, ampak lahko probaš.
Jabuček

Jabuček

Kraj: Medvode
Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 26.07.2009 19:46:39
kaj pa samo sync v itunsih?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 26.07.2009 20:24:15
Če boš syncal bo upošteval podatke iz telefona, tako da s tem nebo nič.

Edino če to probaš.
Morda si gdaj celo "ponesreči" syncal.

Najprej zavihek "Info" ko je telefon vključen, nato contacts in sync.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 26.07.2009 20:56:27
Kaj pa če so kontakti na sim ? Lahko samo prekopira.
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 12.08.2009 19:47:45
živjo!
jaz pa mam kr nekaj težav Neutral
mam nov iphone 3gs in sm uspešno nardila jailbreak potem pa sm ga še odklenla ampak mi zdaj ob vsakem vklopu še vedno napiše kot da je zaklenjena sim in pol moram dat "unloked" in mi zahteva pin kodo pol pa je vse ok...a je to normaln?
druga težava je da si preko iTunesa nič ne morem naložit na iPhone ker ko ga priklopim na komp mi na iTunesu napiše da ga moram registrirat...kak naj to nardim? ker ko dam contunie in si hočm ustvarit nov account, mi zahteva neke številke plačilnih kartic tak da si z iTunesom ne morem nič pomagat
tretja težava pa je, da ko mi iphone dela,ne vem kako naj kontakte ki jih mam na sim kartici spravim na njega???
leeeepo vas prosim za pomoč ker sm še malo mlajša in ne razumem vseh izrazov ki sm jih vidla v nekterih vaših navodilih
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 12.08.2009 20:01:08
malecka je napisal/a:

mam nov iphone 3gs in sm uspešno nardila jailbreak potem pa sm ga še odklenla ampak mi zdaj ob vsakem vklopu še vedno napiše kot da je zaklenjena sim in pol moram dat "unloked" in mi zahteva pin kodo pol pa je vse ok...a je to normaln?

To je normalno... to ni telefon zaklenjen, temveč SIM kartica. Če te moti, si izklopi PIN kodo na SIM kartici.
malecka je napisal/a:

druga težava je da si preko iTunesa nič ne morem naložit na iPhone ker ko ga priklopim na komp mi na iTunesu napiše da ga moram registrirat...kak naj to nardim? ker ko dam contunie in si hočm ustvarit nov account, mi zahteva neke številke plačilnih kartic tak da si z iTunesom ne morem nič pomagat

Če se prav spomnem, se da tudi brez iTunes računa priti do sinhronizacije. Definitivno pa telefona ni potrebno registrirati. Sicer imaš pa navodila, kako ustvariti iTunes račun brez kartice tukaj: http://tabla.mobile.si/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=35471
iTunes račun potrebuješ za nalaganje zastonjskih programov in iger iz App Store-a, tako da si ga kar naredi.
malecka je napisal/a:

tretja težava pa je, da ko mi iphone dela,ne vem kako naj kontakte ki jih mam na sim kartici spravim na njega???

Na telefonu pojdi v Settings/Mail, Contacts, Calendars in čisto spodaj boš našla "Import SIM Contacts".
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #9   Objavljeno 12.08.2009 21:33:06
hvalaaaaaaaaaaaaa za vsa navodila...zdej sm use zrihtala...če pa bom mela še kkšno uprašanje al pa tžavo pa se še oglasi Very Happy
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani