neverjetno
|
Stevie Wozniak
Kraj: Šempas (čez teden Ljubljana) |
|
 |
|
Prispevek: #41 Objavljeno 25.06.2009 19:57:31 |
|
iExpert je napisal/a: | Ni kaj posebnega ta isklanik. z advance search lahko to na googlu narediš tudi sam. Pa me zanima, če ga je kdo od tistih, ki ga hvalite sploh uporabil, saj sem poskusil nekaj najti znjim, pa naj povem, da ni to ravno za po forumih brskat.
Boljši se mi zdi osnovni forumov iskalnihk, je tudi prilagojen forumu |
Bedni forumov iskalnik nima za bureka proti Googlu. Sploh pa zakaj delati sam iskalnik, ki išče samo po naslovih tem, ko imamo tukaj Google, ki ti lahko vsaj išče, kot je treba. Še revije, kot je macworld.com uporabljajo prilagojen Google search za svoje strani.
iExpert pa tak...
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #42 Objavljeno 25.06.2009 20:04:21 |
|
makonja je napisal/a: | iskalnik je zato da bo iskanje lažje. na forumu bi bilo treba napisati da preden karkoli vprašajo preiščejo s tem iskalnikom.če odprejo temo in ta že obstaja dobijo eno od 3 opozoril. |
Mislm, da bi moral prve 3 poste novih memberjev preverit administratorji, kot je to že na nekaterih forumih.
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #43 Objavljeno 25.06.2009 20:51:19 |
|
Citiram: | Mislm, da bi moral prve 3 poste novih memberjev preverit administratorji, kot je to že na nekaterih forumih. |
Se strinjam s tem. Verjamem, da bi ta ukrep skupaj s striktnim brisanjem podvojenih/100x prediskutiranih tem pripomogel k dvigu nivoja foruma.
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Ravne na Koroškem |
|
 |
|
Prispevek: #44 Objavljeno 25.06.2009 20:54:17 |
|
zee je napisal/a: | Citiram: | Mislm, da bi moral prve 3 poste novih memberjev preverit administratorji, kot je to že na nekaterih forumih. |
Se strinjam s tem. Verjamem, da bi ta ukrep skupaj s striktnim brisanjem podvojenih/100x prediskutiranih tem pripomogel k dvigu nivoja foruma. |
Preveč administrativnega dela. Če bi nekdo hotel to ažurno prebirati se lahko kar zaposli na jabuk.si
LP
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #45 Objavljeno 25.06.2009 21:36:48 |
|
Bi slo s primerno velikim stevilom moderatorjev. Po zacetnem navalu, ko bi bilo sporocil res veliko, bi se kolicina le-teh hitro zmanjsala.
|
 |
Stevie Wozniak
Kraj: SG-LJ |
|
 |
|
Prispevek: #46 Objavljeno 25.06.2009 23:00:24 |
|
ok vsi vemo da ta iskalnik ki sem ga naredil ni rešitev. prav tako vsi vemo da to ni 8,9 ali 10 čudo sveta. s tem se le hotel olajšati iskanje saj je zadeva bolj google like, ki ga vsi radi uporabljamo. sam le redko uporabim forumov iskalnik. ni mi ušeč. zato prosim ne kurcat iskalnika, pejte raj kaj drugega delat.
lpm
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: LJ |
|
 |
|
Prispevek: #47 Objavljeno 26.06.2009 04:01:28 |
|
Blackrider je napisal/a: | iExpert je napisal/a: | Ni kaj posebnega ta isklanik. z advance search lahko to na googlu narediš tudi sam. Pa me zanima, če ga je kdo od tistih, ki ga hvalite sploh uporabil, saj sem poskusil nekaj najti znjim, pa naj povem, da ni to ravno za po forumih brskat.
Boljši se mi zdi osnovni forumov iskalnihk, je tudi prilagojen forumu |
Bedni forumov iskalnik nima za bureka proti Googlu. Sploh pa zakaj delati sam iskalnik, ki išče samo po naslovih tem, ko imamo tukaj Google, ki ti lahko vsaj išče, kot je treba. Še revije, kot je macworld.com uporabljajo prilagojen Google search za svoje strani.
iExpert pa tak... |
To sem napisal iz lastnih izkušenj . Pa forumov iskalnik ne išče samo po naslovih tem, temveč ima tudi veliko drugih filtrirnih funkcij. POSKUSI no, ne boš me prepročal, pa če ima zaradi mene vsak forum google search
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #48 Objavljeno 26.06.2009 22:16:54 |
|
opeter je napisal/a: | Jaz več skorajda ne sodelujem več. Ni več zanimivih tem... Macintosh je mrtev. iPhone/iPod je in. |
Se strinjam
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #49 Objavljeno 27.06.2009 08:38:35 |
|
hm...
mogoče bi pa usakega novega memberja moral preveriti admin (al pa kdo drug... pooblaščeni), preden tanovi karkoli posta. Tko bi usak šel rajš preverjat kaj že piše na forumu, koker da bi čakal na potrditev s strani administratorja. Tist, ki bi pa hotel postati member bi pa že potrpel.
... al je to preveč diskriminatorno 
|
 |
Stevie Wozniak
Kraj: Celje |
|
 |
|
Prispevek: #50 Objavljeno 27.06.2009 08:54:55 |
|
Prvo vprašanje je koliko novih postov se pojavi na dan... Koliko od tega je novih članov... po moje jih ni več kot deset... Te pa itak administratorji in moderatorji 100% preberejo(ne verjamem da pride na A ali M več kot dva posta) tu ne vidim velikega dela... Je pa res da je to vse na bazi free udestovanja kar pa pomeni da moraš imeti motivacijo za tako delo oz veliko pripadnost forumu da boš to počel.
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #51 Objavljeno 29.06.2009 08:26:51 |
|
we_are_the_borg je napisal/a: | Vsaj topici tipa NAPOMOČ,POMAGAJTE,KAJ NAJ NAREDIM,HELP!!!!11 se ne pojavlajo več  |
Ker jih spreminjamo admini 
|
 |