Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
neverjetno
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Šempas (čez teden Ljubljana)
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #41   Objavljeno 25.06.2009 19:57:31
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
iExpert je napisal/a:
Ni kaj posebnega ta isklanik. z advance search lahko to na googlu narediš tudi sam. Pa me zanima, če ga je kdo od tistih, ki ga hvalite sploh uporabil, saj sem poskusil nekaj najti znjim, pa naj povem, da ni to ravno za po forumih brskat.
Boljši se mi zdi osnovni forumov iskalnihk, je tudi prilagojen forumu

Bedni forumov iskalnik nima za bureka proti Googlu. Sploh pa zakaj delati sam iskalnik, ki išče samo po naslovih tem, ko imamo tukaj Google, ki ti lahko vsaj išče, kot je treba. Še revije, kot je macworld.com uporabljajo prilagojen Google search za svoje strani.

iExpert pa tak...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #42   Objavljeno 25.06.2009 20:04:21
makonja je napisal/a:
iskalnik je zato da bo iskanje lažje. na forumu bi bilo treba napisati da preden karkoli vprašajo preiščejo s tem iskalnikom.če odprejo temo in ta že obstaja dobijo eno od 3 opozoril.

Mislm, da bi moral prve 3 poste novih memberjev preverit administratorji, kot je to že na nekaterih forumih.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #43   Objavljeno 25.06.2009 20:51:19
Citiram:
Mislm, da bi moral prve 3 poste novih memberjev preverit administratorji, kot je to že na nekaterih forumih.

Se strinjam s tem. Verjamem, da bi ta ukrep skupaj s striktnim brisanjem podvojenih/100x prediskutiranih tem pripomogel k dvigu nivoja foruma.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ravne na Koroškem
Moški

Prispevek: #44   Objavljeno 25.06.2009 20:54:17
zee je napisal/a:
Citiram:

Se strinjam s tem. Verjamem, da bi ta ukrep skupaj s striktnim brisanjem podvojenih/100x prediskutiranih tem pripomogel k dvigu nivoja foruma.

Preveč administrativnega dela. Če bi nekdo hotel to ažurno prebirati se lahko kar zaposli na jabuk.si Wink

LP
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #45   Objavljeno 25.06.2009 21:36:48
Bi slo s primerno velikim stevilom moderatorjev. Po zacetnem navalu, ko bi bilo sporocil res veliko, bi se kolicina le-teh hitro zmanjsala.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: SG-LJ
Ni navedeno

Prispevek: #46   Objavljeno 25.06.2009 23:00:24
ok vsi vemo da ta iskalnik ki sem ga naredil ni rešitev. prav tako vsi vemo da to ni 8,9 ali 10 čudo sveta. s tem se le hotel olajšati iskanje saj je zadeva bolj google like, ki ga vsi radi uporabljamo. sam le redko uporabim forumov iskalnik. ni mi ušeč. zato prosim ne kurcat iskalnika, pejte raj kaj drugega delat.

lpm
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: LJ
Ni navedeno

Prispevek: #47   Objavljeno 26.06.2009 04:01:28
Blackrider je napisal/a:
iExpert je napisal/a:
Ni kaj posebnega ta isklanik. z advance search lahko to na googlu narediš tudi sam. Pa me zanima, če ga je kdo od tistih, ki ga hvalite sploh uporabil, saj sem poskusil nekaj najti znjim, pa naj povem, da ni to ravno za po forumih brskat.
Boljši se mi zdi osnovni forumov iskalnihk, je tudi prilagojen forumu

Bedni forumov iskalnik nima za bureka proti Googlu. Sploh pa zakaj delati sam iskalnik, ki išče samo po naslovih tem, ko imamo tukaj Google, ki ti lahko vsaj išče, kot je treba. Še revije, kot je macworld.com uporabljajo prilagojen Google search za svoje strani.

iExpert pa tak...

To sem napisal iz lastnih izkušenj . Pa forumov iskalnik ne išče samo po naslovih tem, temveč ima tudi veliko drugih filtrirnih funkcij. POSKUSI no, ne boš me prepročal, pa če ima zaradi mene vsak forum google search
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #48   Objavljeno 26.06.2009 22:16:54
opeter je napisal/a:
Jaz več skorajda ne sodelujem več. Ni več zanimivih tem... Macintosh je mrtev. iPhone/iPod je in.

Se strinjam
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #49   Objavljeno 27.06.2009 08:38:35
hm...
mogoče bi pa usakega novega memberja moral preveriti admin (al pa kdo drug... pooblaščeni), preden tanovi karkoli posta. Tko bi usak šel rajš preverjat kaj že piše na forumu, koker da bi čakal na potrditev s strani administratorja. Tist, ki bi pa hotel postati member bi pa že potrpel.
... al je to preveč diskriminatorno Neutral
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Celje
Ni navedeno

Prispevek: #50   Objavljeno 27.06.2009 08:54:55
Prvo vprašanje je koliko novih postov se pojavi na dan... Koliko od tega je novih članov... po moje jih ni več kot deset... Te pa itak administratorji in moderatorji 100% preberejo(ne verjamem da pride na A ali M več kot dva posta) tu ne vidim velikega dela... Je pa res da je to vse na bazi free udestovanja kar pa pomeni da moraš imeti motivacijo za tako delo oz veliko pripadnost forumu da boš to počel.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #51   Objavljeno 29.06.2009 08:26:51
we_are_the_borg je napisal/a:
Vsaj topici tipa NAPOMOČ,POMAGAJTE,KAJ NAJ NAREDIM,HELP!!!!11 se ne pojavlajo več Smile

Ker jih spreminjamo admini Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani