Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Sinhronizacija koledarja na Macu
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Celje
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 16.06.2009 08:05:43
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Šhit je ko že imam en exchange račun preko firme, torej nemorem dat še enega za Google koledar.

Tak d zaenkrat še ostanem na NemusSync ( sinhornizacija z Google koledarjem)
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 10.01.2011 12:03:19
Žal v službi uporabljam PC, za pošto in koledar pa uporabljamo Lotus Notes. Ali je možno na kakšen preprost način koledar iz Lotus Notesa na PC-ju sinhronizirati z iPhonom 4?

Hvala za vaše odgovore
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 10.01.2011 12:13:43
oreh je napisal/a:
Žal v službi uporabljam PC, za pošto in koledar pa uporabljamo Lotus Notes. Ali je možno na kakšen preprost način koledar iz Lotus Notesa na PC-ju sinhronizirati z iPhonom 4?

Hvala za vaše odgovore

Google najde recimo tole: http://www.companionlink.com/iphone/lotusnotes/

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 10.01.2011 13:36:01
Ne razumm zakaj tok komplicirate glede tega.
Pod accounts si nastimas add => gmail. Vpises usename, pw. Das ok in tm das sychronize calender. Mas v telefonu v default calendru (ne rabs nobene aplikacije) in lepo na računalniku doma www.gmail.com in gres pod calender. Se ti sinhronizira sproti. Na telefonu lahko nastimas obvestila (nevem 15min prej da ti popup pojavi), lahko tut na compu nastimas, da se ti popup pojav (na telefonu), lahko tut da ti XY minut prej e-mail posle in to je to. Vse kar rabis. Lahko dostopas na poljubnem racunalniku, sinhronizira se ti pa kokr mas nastiman (push, fetch al pa manual). Jst mam manual nastiman in ko ga v telefonu zrihtam se mi sychronizira. Morm pa priznt, da vec al mn use v telefonu delam. Redkokdaj prek compa pogledam Smile

Simple k pasulj & dela k bomba, nikol še nč ni zajebaval- da se ne bi sinhroniziral al pa popup okna pokazal al pa karkol druzga Smile Nevem zakaj folk kupuje Mobile me accounte in ostale aplikacije(priznam da nism probu, to pa zato, ker mi tale google calendar vec kot zadosca!). Upam, da komu pomaga Wink
Aja, tut če slučajno izgubiš telefon, lahko kdrkol nazaj syncas in te tko ni strah ničesar Wink

LP
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #25   Objavljeno 10.01.2011 15:34:05
Se strinjam, dokler imaš samo privat opravila, ki si jih bolj ali manj daješ direktno v telefon in je mir.

Druga zgodba je pa, ko imaš 80 - 90 % službenih sestankov, opravil ..., ki ti letijo v koledar tudi od drugih uporabnikov. Pri nas v firmi je standard žal Lotes Notes preko katerega gre interna pošta, zunanja pošta, vsa sklicevanja sestankov, opravila, ... Zato bi jest rad sinhroniziral koledar iz Lotus Notesa z iPhonom. Sedaj sem sicer na Nokii, kjer vse dela BP preko Nokia Suite-a in njene sinhronizacije. Mi je pa ful želja iti na iPhona, sam želim prej vedeti ali mi bodo te stvari delale dostsimple za enega advanced uporabnika ali bom moral ne vem kaj vse preštudirati in ne vem kaj vse dokupit in inštalirat, da bom imel možnost sinhronizirat koledar, kar bi sicer pričakoval od vsakega spodobnega poslovnega telefona. Glede na to, da žal nisem mac user vse skupaj sprašujem iz stališča vedoželjnega laika in jabuk simpatizerja. Do sedaj sicer le iPod userja.
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #26   Objavljeno 11.01.2011 23:01:29
Podoben problem imam tudi jaz. Preko Google calendar imamo v firmi nastavljeno, da vsi vidimo vpise v koledar od vsakega. Zadeva tudi odlično deluje preko iCal, kjer lepo kaže linkane koledarje.
Sedaj me pa zanima, kako lahko na iPhonu vidim vse linkane koledarje in ne samo svojega? Varianta je, da dodam vse koledarje tudi drugih, kot da so moji samo to ne bi rad delal... Se pravi, kako videti na iPhonu linkane koledarje?
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani