Sinhronizacija koledarja na Macu | |||||
Tak d zaenkrat še ostanem na NemusSync ( sinhornizacija z Google koledarjem) |
|||||
![]() |
|||||
Hvala za vaše odgovore |
|||||
![]() |
|||||
Google najde recimo tole: http://www.companionlink.com/iphone/lotusnotes/ |
|||||
![]() |
|||||
Pod accounts si nastimas add => gmail. Vpises usename, pw. Das ok in tm das sychronize calender. Mas v telefonu v default calendru (ne rabs nobene aplikacije) in lepo na računalniku doma www.gmail.com in gres pod calender. Se ti sinhronizira sproti. Na telefonu lahko nastimas obvestila (nevem 15min prej da ti popup pojavi), lahko tut na compu nastimas, da se ti popup pojav (na telefonu), lahko tut da ti XY minut prej e-mail posle in to je to. Vse kar rabis. Lahko dostopas na poljubnem racunalniku, sinhronizira se ti pa kokr mas nastiman (push, fetch al pa manual). Jst mam manual nastiman in ko ga v telefonu zrihtam se mi sychronizira. Morm pa priznt, da vec al mn use v telefonu delam. Redkokdaj prek compa pogledam ![]() Simple k pasulj & dela k bomba, nikol še nč ni zajebaval- da se ne bi sinhroniziral al pa popup okna pokazal al pa karkol druzga ![]() ![]() Aja, tut če slučajno izgubiš telefon, lahko kdrkol nazaj syncas in te tko ni strah ničesar ![]() LP |
|||||
![]() |
|||||
Druga zgodba je pa, ko imaš 80 - 90 % službenih sestankov, opravil ..., ki ti letijo v koledar tudi od drugih uporabnikov. Pri nas v firmi je standard žal Lotes Notes preko katerega gre interna pošta, zunanja pošta, vsa sklicevanja sestankov, opravila, ... Zato bi jest rad sinhroniziral koledar iz Lotus Notesa z iPhonom. Sedaj sem sicer na Nokii, kjer vse dela BP preko Nokia Suite-a in njene sinhronizacije. Mi je pa ful želja iti na iPhona, sam želim prej vedeti ali mi bodo te stvari delale dostsimple za enega advanced uporabnika ali bom moral ne vem kaj vse preštudirati in ne vem kaj vse dokupit in inštalirat, da bom imel možnost sinhronizirat koledar, kar bi sicer pričakoval od vsakega spodobnega poslovnega telefona. Glede na to, da žal nisem mac user vse skupaj sprašujem iz stališča vedoželjnega laika in jabuk simpatizerja. Do sedaj sicer le iPod userja. |
|||||
![]() |
|||||
Sedaj me pa zanima, kako lahko na iPhonu vidim vse linkane koledarje in ne samo svojega? Varianta je, da dodam vse koledarje tudi drugih, kot da so moji samo to ne bi rad delal... Se pravi, kako videti na iPhonu linkane koledarje? |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |