Jabuk
Siri AI
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 03.09.2026 14:14:30
Siri AI
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Je kdo uspešno aktiviral Siri AI tako da je Regijo spremenil na United States?

So bančne aplikacije kot mBankNet na voljo v US Store?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 13.09.2026 17:11:20
Re: Siri AI
Še eno vprašanje z moje strani - uporablja kdo kombinacijo MacOS in iOS na verziji 27?

Če prav razumem, bo na Mac-u tudi v EU na voljo SiriAI, medtem ko na iOS ne. Kako to izgleda v praksi? So kakšne težave zaradi tega pri sinhronizaciji česarkoli?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 13.09.2026 23:07:13
Mi je le uspelo spravit na US regijo in to z USUnlocked virtualno bančno kartico ki je vezana na nek US billing address. Nato s svojo lokalno kartico in US billing address kupiš gift card v Apple Store in si refillaš račun na tak način.

Na tak način sem prišel do Apple One Premier, AppleCare+ naročnine in pa seveda Siri AI Cool

Preverjeno vse bančne aplikacije so na voljo tudi v US App Store!!
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 14.09.2026 06:19:29
Wow, to spominja na čase, ko smo iz UK naročali telefone. Samo da takrat Apple ni prodajal v Sloveniji, sedaj pa EU komisija blokira storitve.

Samo to moraš resetiral cel Apple account oziroma narediti novega, ne? Jaz imam še Music, family sharing... čist preveč komplicirano.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 14.09.2026 06:53:19
Jenrej je napisal/a:
Wow, to spominja na čase, ko smo iz UK naročali telefone. Samo da takrat Apple ni prodajal v Sloveniji, sedaj pa EU komisija blokira storitve.

Samo to moraš resetiral cel Apple account oziroma narediti novega, ne? Jaz imam še Music, family sharing... čist preveč komplicirano.

Ne, ne rabiš novega računa. Na obstoječem moraš spremeniti regijo. Je pa res da moraš prej obvezno prekiniti Apple Music naročnino (drugo kar imaš naročeno nima veze).

Sploh ni tok komplicirano, treba je mal stisnit na začetku pa tole kartico virtualno iz US not spravit.. pol pa lahko vse preko gift kartic dalje plačuješ.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani