Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
WWDC 2026
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 09.06.2026 15:50:49
Re: WWDC 2026
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Sem vceraj prvic zaspal med "live" prestavitvijo karkoli sem spremlal samo AI AI AI.. pa tudi sama predstavitev je bila bedna skakali so iz enega produkta na drug produkt nakoncu nimam pojma,kaj je novega na IOS poleg AI.

Prejsna leta so imel posebej predstavitev ure,iphone tukaj so pa kar skakali iz enega konca v drug.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #22   Objavljeno 09.06.2026 17:02:35
Re: WWDC 2026
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Jaz se z DMA ne strinjam v celoti, sploh ne v delu, ki prepoveduje zaprtost sistema. Tukaj se mi zdi vse licemersko in upravičeno Apple nori! Apple NE omejuje konkurence in vsak, ki mu Apple zaprt sistem ne ustreza, lahko kupi Android in bo imel odprt sistem. Dvojna merila pa se vidijo recimo pri tem:

Zakaj avtomobili niso enako regulirani? Zakaj VW ni dolžan podpirati BMW sistema in BMW ni dolžan podpirati Mercedes sistema, Apple pa mora podpirati konkurenco?

Odgovor EU bi bil: VW ni digitalni gatekeeper.

Ali je to popolnoma dosledno? To je že drugo vprašanje. In tukaj se začnejo politične razprave. Osebno pa menim, da s tem DMA resno pretiravajo in največkrat delajo tudi škodo uporabnikom, ne pa jih varujejo. Seveda Applu ni vseeno, ali bo ponudil svoje rešitve EU uporabnikom, a sedaj je jasno rekel: Siri AI v Evropi ne bo, v Bruslju pa "v jok in na drevo"! Sami so to zakuhali! Jaz mislim, da bo Apple kljub tmeu prodajal svoje izdelke dovolj uspešno, da bodo ustvarjali dobiček, samo potrošniki bomo zaradi "gluposti" EU regulacije prikrajšani za tehnološke dosežke.

iPhone XS Max 256GB Space Grey + Apple Leather Case (Black) + Airpods Pro 3
iMac 27 5K i7 4.2GHz Kaby Lake, 6TB Fusion Drive, 64GB RAM DDR4, 8GB Radeon Pro 580, mid 2017
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani