Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Carplay 2.0
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: LJ
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 18.04.2026 10:38:18
Re: Carplay 2.0
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Sem dobil, pa ne dela. Medtem sem ugotovil, da naš kitajc (dongfeng box) rabi carbitlink / smartlink dongle. Preverjenega lahko dobim za 110eur. Na aliex so 50-60eur.

Se je kdo tukaj že ubadal s takimi adapterji?

Stevie Jobs

Kraj: ThePirateBay....
Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 20.04.2026 19:42:25
macata je napisal/a:
Sem dobil, pa ne dela. Medtem sem ugotovil, da naš kitajc (dongfeng box) rabi carbitlink / smartlink dongle. Preverjenega lahko dobim za 110eur. Na aliex so 50-60eur.

Se je kdo tukaj že ubadal s takimi adapterji?

Kolegica ima fortinga T5evo se mi zdi jaz ga itak vozim sem ter tja ker ona dan za dnem sploh nima volje za voozit no nima veze tam carplay dela bp ne rabiš nobenih adapterjev no saj tudi pri meni dela v vw samoo prekinja na določenih krožiščih zatoo sem kupil ta adapter ki pa bi itak mogel delat poovsod zanimivo da pri tebi ne deluje?

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 20.04.2026 20:39:10
Dela povsod, kjer dela tudi na kablu. V Boxu pa ne dela s kablom. Vsaj v tej verziji Boxa ne. Baje je europska in kitajska verzija. Neki nizozemci so debatiral o tem. Eu verzija ne rabi dongla. Kitajska pa rabi. Tako nekako trenutno razumem.

Je pa tudi nekje omenjeno, da je samo software zaklenjen. Al neki podobnega. Bolj na pol je tole jasno.

Je pa s tem ta dragim donglom takoj vse delalo. Samo ga nisem hotel kar prec kupit, ker sem računal, da bom na aliex brez težav dobil cenejšega.

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 21.04.2026 10:01:34
macata je napisal/a:
Dela povsod, kjer dela tudi na kablu. V Boxu pa ne dela s kablom. Vsaj v tej verziji Boxa ne. Baje je europska in kitajska verzija. Neki nizozemci so debatiral o tem. Eu verzija ne rabi dongla. Kitajska pa rabi. Tako nekako trenutno razumem.

Je pa tudi nekje omenjeno, da je samo software zaklenjen. Al neki podobnega. Bolj na pol je tole jasno.

Je pa s tem ta dragim donglom takoj vse delalo. Samo ga nisem hotel kar prec kupit, ker sem računal, da bom na aliex brez težav dobil cenejšega.

Avtoo kupljen v Slo bi mogel delat carplay brez česar koli si probal kontaktirat avtoplanet oni so uvoznik tukaj na fortingu so ventili na gumah problem ker ne fiksirajo informacijo o tlaku sem jih klical pa so rekli, da naj pripeljem da bojo programirali na novo jaz bi jih na tvoojem mestu kar poklical.

Nazadnje urejal/a DeJc0 Tor 21. Apr 2026 19:09; skupaj popravljeno 1 krat

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #25   Objavljeno 21.04.2026 16:10:03
Ja. Pri njih je kupljen. Oni majo v vseh demo avtih ta dongel za 100+ eur. So ga dal za probo v naš avto in je delalo. To je njihova rešitev.

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #26   Objavljeno 21.04.2026 19:10:34
macata je napisal/a:
Ja. Pri njih je kupljen. Oni majo v vseh demo avtih ta dongel za 100+ eur. So ga dal za probo v naš avto in je delalo. To je njihova rešitev.

Katastrofa potem pa kupi kitajca sej te dongfeng so najslabša znamka kar se kitajca tiče polom 100€ za nekaj kar bo moglo bit po defoltu v avtu.

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #27   Objavljeno 22.04.2026 00:31:10
Mah no. Polom glih ni. Z ostalimi stvarmo smo zlo zadovoljni. Ta dongle pa tud ni taka drama. Po svoje je še bolje, če je hardware za carplay posebej. Se bo vidlo čez par let, koliko časa bo podprt star hardware. Sam princip mi je v bistvu všeč. Edin pričakoval bi več aftermarket ponudbe.

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #28   Objavljeno 22.04.2026 10:33:51
Sem vzel tega

https://www.mimovrste.com/avto-hi-fi-dodatki/vyzio-brezzicni-vmesnik-carplay-in-100165784718

za ta denar je v redu, sicer malce ponagaja vsake toliko časa.

milans
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #29   Objavljeno 22.04.2026 11:28:10
macata je napisal/a:
Mah no. Polom glih ni. Z ostalimi stvarmo smo zlo zadovoljni. Ta dongle pa tud ni taka drama. Po svoje je še bolje, če je hardware za carplay posebej. Se bo vidlo čez par let, koliko časa bo podprt star hardware. Sam princip mi je v bistvu všeč. Edin pričakoval bi več aftermarket ponudbe.

No hotel sem povedat da dongfeng je dejansko na najnižjem nivoju kar se tiče kitajskih vozil kar se pa tiče carplaya ni taka reč sploh za kitajca ne to jih košta 1€ da naredijo kot je trena no v fortingu je dela ok so pa druge težave in pa infotainment je tak k bi ga jaz sprogramiral pa dizajn naredu.

No upam, da rešiš verjetno ta box na splošno za EV ni slab.

Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani