Sem dobil, pa ne dela. Medtem sem ugotovil, da naš kitajc (dongfeng box) rabi carbitlink / smartlink dongle. Preverjenega lahko dobim za 110eur. Na aliex so 50-60eur.
Se je kdo tukaj že ubadal s takimi adapterji?
| Carplay 2.0 | |||||
Sem dobil, pa ne dela. Medtem sem ugotovil, da naš kitajc (dongfeng box) rabi carbitlink / smartlink dongle. Preverjenega lahko dobim za 110eur. Na aliex so 50-60eur.
Se je kdo tukaj že ubadal s takimi adapterji? _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Kolegica ima fortinga T5evo se mi zdi jaz ga itak vozim sem ter tja ker ona dan za dnem sploh nima volje za voozit no nima veze tam carplay dela bp ne rabiš nobenih adapterjev no saj tudi pri meni dela v vw samoo prekinja na določenih krožiščih zatoo sem kupil ta adapter ki pa bi itak mogel delat poovsod zanimivo da pri tebi ne deluje? |
|||||
Dela povsod, kjer dela tudi na kablu. V Boxu pa ne dela s kablom. Vsaj v tej verziji Boxa ne. Baje je europska in kitajska verzija. Neki nizozemci so debatiral o tem. Eu verzija ne rabi dongla. Kitajska pa rabi. Tako nekako trenutno razumem.
Je pa tudi nekje omenjeno, da je samo software zaklenjen. Al neki podobnega. Bolj na pol je tole jasno. Je pa s tem ta dragim donglom takoj vse delalo. Samo ga nisem hotel kar prec kupit, ker sem računal, da bom na aliex brez težav dobil cenejšega. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Avtoo kupljen v Slo bi mogel delat carplay brez česar kolisi probal kontaktirat avtoplanet oni so uvoznik tukaj na fortingu so ventili na gumah problem ker ne fiksirajo informacijo o talku sem jih klical pa so rekli da naj pripeljem da bojo programirali na novo jaz bi jih na tvoojem mestu kar poklical. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |