Jabuk
Apple MAIL aplikacija - POMOČ PRI PODPISU(Logotipu)
Jabi

Jabi

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 04.12.2025 19:16:59
Apple MAIL aplikacija - POMOČ PRI PODPISU(Logotipu)
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni,

Na Iphonu sem do sedaj uporabljal Outlook aplikacijo, kjer lahko dodam podpis z logotipom ampak sama aplikacija ne deluje dobro na IOS sistemu, ker včasih dobim obvestilo za nov e-mail včasih pa ne. Mail apple aplikacija deluje fantastično kar se tega tiče vendar mi pri podpisu ne prikaže logotipa, ko pošljem e-mail, ne prebere slike. Ista zadeva je na MACu. Ali mi lahko kdo z tem pomaga? Je tukaj kje kakšen E-mail strokovnjak za IOS? Very Happy Hvala! Very Happy
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 04.12.2025 20:48:05
Re: Apple MAIL aplikacija - POMOČ PRI PODPISU(Logotipu)
Kaj pa če je pri outlook app problem, da imaš nastavljeno mapo Fokus ali kako se že imenuje in ti potem zato ne kaže vseh mailov ?

Jabi

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 04.12.2025 21:28:09
Ne ne ni to, Outlook imam pravilno nastavljen ampak ko pride nova pošta včasih traja zelo dolgo da dobiš notification za novo pošto, če sam hodiš v pošto in jo osvežuješ potem mail takoj dobiš. Apple mail na 15 min preverja za novo pošto, in ko jo zazna dobiš takoj notification na lock screen.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 04.12.2025 22:41:37
Jaz imam pa z Outlookom precej drugačno izkušnjo… Marsikdaj prej dobim notification na telefonu, kot pa v Outlooku na računalniku… Verjetno pa je to predvsem odvisno od tega, kateri mail strežnik stoji zdaj… V mojem primeru je malo mešano… imam dva Exchange računa, iCloud in Gmail… Pa edino pri Gmailu opažam, da obvestilo pride dokaj pozno… tako na telefonu kot tudi v Outlooku na računalniku… Exchange in iCloud pa deluje odlično… in pride obvestilo takoj, ko je prejeto…

Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 05.12.2025 07:11:04
Klemzyyy je napisal/a:
Pozdravljeni,

Na Iphonu sem do sedaj uporabljal Outlook aplikacijo, kjer lahko dodam podpis z logotipom ampak sama aplikacija ne deluje dobro na IOS sistemu, ker včasih dobim obvestilo za nov e-mail včasih pa ne. Mail apple aplikacija deluje fantastično kar se tega tiče vendar mi pri podpisu ne prikaže logotipa, ko pošljem e-mail, ne prebere slike. Ista zadeva je na MACu. Ali mi lahko kdo z tem pomaga? Je tukaj kje kakšen E-mail strokovnjak za IOS? Very Happy Hvala! Very Happy

Jaz uporabljam native Mail app in imam v njem tri različne račune: Gmail, Exchange (služba) in lastna domena (SMTP). Vsi podpisi delujejo nemoteno - prikažejo sliko in vse elemente. Vse kar sem naredil je, da sem kopiral podpis in ga dodal k posameznemu računu (signature)
Jabi

Jabi

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 05.12.2025 08:17:21
Jest je napisal/a:
Jaz imam pa z Outlookom precej drugačno izkušnjo… Marsikdaj prej dobim notification na telefonu, kot pa v Outlooku na računalniku… Verjetno pa je to predvsem odvisno od tega, kateri mail strežnik stoji zdaj… V mojem primeru je malo mešano… imam dva Exchange računa, iCloud in Gmail… Pa edino pri Gmailu opažam, da obvestilo pride dokaj pozno… tako na telefonu kot tudi v Outlooku na računalniku… Exchange in iCloud pa deluje odlično… in pride obvestilo takoj, ko je prejeto…

Drži ja, če uporabljam Outlook račun takoj dobim EMAIL, pri službenem IMAP pa je drugače Crying or Very sad
Jabi

Jabi

Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 05.12.2025 08:18:55
TilenH je napisal/a:
Jaz uporabljam native Mail app in imam v njem tri različne račune: Gmail, Exchange (služba) in lastna domena (SMTP). Vsi podpisi delujejo nemoteno - prikažejo sliko in vse elemente. Vse kar sem naredil je, da sem kopiral podpis in ga dodal k posameznemu računu (signature)

Hmm kakšen podpisa pa imaš? HTML podpis ali kaj podobnega? Jaz ko vstavim mi vse prebere razen slike od logotipa, tako da ne prepozna slike. Mogoče bi moral biti v drugačnem zapisu?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 05.12.2025 08:32:35
App Mail in HTML nista prijatelja.
Prebere HTML sporočilo brez problema. Pošiljat pa prav HTML mailo, da bi ga kreiral s kodo, ne gre.

Lahko vstaviš sliko v podpis, to ni neka težava. Poskusi v podpisih dodat GIF, JPG, PNG... moralo bi delovat v kolikor nimas nastavljeno, da je mail sporočilo samo TXT.
Jabi

Jabi

Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 05.12.2025 08:42:10
MarkB je napisal/a:
App Mail in HTML nista prijatelja.
Prebere HTML sporočilo brez problema. Pošiljat pa prav HTML mailo, da bi ga kreiral s kodo, ne gre.

Lahko vstaviš sliko v podpis, to ni neka težava. Poskusi v podpisih dodat GIF, JPG, PNG... moralo bi delovat v kolikor nimas nastavljeno, da je mail sporočilo samo TXT.

Ali ti lahko pošljem na tvoj e-mail moje e-mail sporočilo kjer boš videl moj podpis, nato bi ga skopiral na telefon v tvojo apple mail aplikacijo v podpise in bi mi poslal nazaj prazen email, da vidim, če je kaj drugače?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #10   Objavljeno 05.12.2025 08:48:50
Klemzyyy je napisal/a:
Hmm kakšen podpisa pa imaš? HTML podpis ali kaj podobnega? Jaz ko vstavim mi vse prebere razen slike od logotipa, tako da ne prepozna slike. Mogoče bi moral biti v drugačnem zapisu?

Imam HTML podpis. Ključno vprašanje: imaš sliko kje naloženo (na kakšnem strežniku)? Ker to je predpogoj, da lahko prikaže sliko (jo sproti pobere iz strežnika).
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #11   Objavljeno 05.12.2025 08:49:59
Klemzyyy je napisal/a:
Ali ti lahko pošljem na tvoj e-mail moje e-mail sporočilo kjer boš videl moj podpis, nato bi ga skopiral na telefon v tvojo apple mail aplikacijo v podpise in bi mi poslal nazaj prazen email, da vidim, če je kaj drugače?

Lahko pošlješ tudi meni na mail: tilen(pika)von(pika)harc(afna)gmail.com
Jabi

Jabi

Moški

Prispevek: #12   Objavljeno 05.12.2025 10:35:16
TilenH je napisal/a:
Imam HTML podpis. Ključno vprašanje: imaš sliko kje naloženo (na kakšnem strežniku)? Ker to je predpogoj, da lahko prikaže sliko (jo sproti pobere iz strežnika).

Sem tudi to že nekaj probaval preko CHT GTP pa mi ni ratalo haha, tako da nimam HTML podpisa
Jabi

Jabi

Moški

Prispevek: #13   Objavljeno 05.12.2025 10:35:46
TilenH je napisal/a:
Lahko pošlješ tudi meni na mail: tilen(pika)von(pika)harc(afna)gmail.com

Ok ti pošljem pa preveri kaj se ti zdi Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani