|
Apple MAIL aplikacija - POMOČ PRI PODPISU(Logotipu)
|
Jabi
| Pridružen/a: 04.12.2025 |
| Prispevkov: 7 |
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 04.12.2025 19:16:59 Apple MAIL aplikacija - POMOČ PRI PODPISU(Logotipu) |
|
Pozdravljeni,
Na Iphonu sem do sedaj uporabljal Outlook aplikacijo, kjer lahko dodam podpis z logotipom ampak sama aplikacija ne deluje dobro na IOS sistemu, ker včasih dobim obvestilo za nov e-mail včasih pa ne. Mail apple aplikacija deluje fantastično kar se tega tiče vendar mi pri podpisu ne prikaže logotipa, ko pošljem e-mail, ne prebere slike. Ista zadeva je na MACu. Ali mi lahko kdo z tem pomaga? Je tukaj kje kakšen E-mail strokovnjak za IOS?  Hvala! 
|
 |
Stevie Jobs
| Pridružen/a: 14.03.2008 |
| Prispevkov: 1595 |
|
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 04.12.2025 20:48:05 Re: Apple MAIL aplikacija - POMOČ PRI PODPISU(Logotipu) |
|
Kaj pa če je pri outlook app problem, da imaš nastavljeno mapo Fokus ali kako se že imenuje in ti potem zato ne kaže vseh mailov ?
_________________ MacBook Pro (Late 2016) 2.7 GHz, 16 GB, SSD 512 GB, Radeon 455 2 GB
|
 |
Jabi
|
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 04.12.2025 21:28:09 Re: Apple MAIL aplikacija - POMOČ PRI PODPISU(Logotipu) |
|
Ne ne ni to, Outlook imam pravilno nastavljen ampak ko pride nova pošta včasih traja zelo dolgo da dobiš notification za novo pošto, če sam hodiš v pošto in jo osvežuješ potem mail takoj dobiš. Apple mail na 15 min preverja za novo pošto, in ko jo zazna dobiš takoj notification na lock screen.
|
 |
Jabuk Jedi Master
| Pridružen/a: 18.10.2007 |
| Prispevkov: 27489 |
| Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 04.12.2025 22:41:37 Re: Apple MAIL aplikacija - POMOČ PRI PODPISU(Logotipu) |
|
Jaz imam pa z Outlookom precej drugačno izkušnjo… Marsikdaj prej dobim notification na telefonu, kot pa v Outlooku na računalniku… Verjetno pa je to predvsem odvisno od tega, kateri mail strežnik stoji zdaj… V mojem primeru je malo mešano… imam dva Exchange računa, iCloud in Gmail… Pa edino pri Gmailu opažam, da obvestilo pride dokaj pozno… tako na telefonu kot tudi v Outlooku na računalniku… Exchange in iCloud pa deluje odlično… in pride obvestilo takoj, ko je prejeto…
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Wozniak
| Pridružen/a: 26.07.2010 |
| Prispevkov: 1271 |
| Kraj: Kamnik |
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 05.12.2025 07:11:04 Re: Apple MAIL aplikacija - POMOČ PRI PODPISU(Logotipu) |
|
| Klemzyyy je napisal/a: | Pozdravljeni,
Na Iphonu sem do sedaj uporabljal Outlook aplikacijo, kjer lahko dodam podpis z logotipom ampak sama aplikacija ne deluje dobro na IOS sistemu, ker včasih dobim obvestilo za nov e-mail včasih pa ne. Mail apple aplikacija deluje fantastično kar se tega tiče vendar mi pri podpisu ne prikaže logotipa, ko pošljem e-mail, ne prebere slike. Ista zadeva je na MACu. Ali mi lahko kdo z tem pomaga? Je tukaj kje kakšen E-mail strokovnjak za IOS? Hvala!  |
Jaz uporabljam native Mail app in imam v njem tri različne račune: Gmail, Exchange (služba) in lastna domena (SMTP). Vsi podpisi delujejo nemoteno - prikažejo sliko in vse elemente. Vse kar sem naredil je, da sem kopiral podpis in ga dodal k posameznemu računu (signature)
|
 |
Jabi
|
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 05.12.2025 08:17:21 Re: Apple MAIL aplikacija - POMOČ PRI PODPISU(Logotipu) |
|
| Jest je napisal/a: | | Jaz imam pa z Outlookom precej drugačno izkušnjo… Marsikdaj prej dobim notification na telefonu, kot pa v Outlooku na računalniku… Verjetno pa je to predvsem odvisno od tega, kateri mail strežnik stoji zdaj… V mojem primeru je malo mešano… imam dva Exchange računa, iCloud in Gmail… Pa edino pri Gmailu opažam, da obvestilo pride dokaj pozno… tako na telefonu kot tudi v Outlooku na računalniku… Exchange in iCloud pa deluje odlično… in pride obvestilo takoj, ko je prejeto… |
Drži ja, če uporabljam Outlook račun takoj dobim EMAIL, pri službenem IMAP pa je drugače 
|
 |
Jabi
|
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 05.12.2025 08:18:55 Re: Apple MAIL aplikacija - POMOČ PRI PODPISU(Logotipu) |
|
| TilenH je napisal/a: | | Jaz uporabljam native Mail app in imam v njem tri različne račune: Gmail, Exchange (služba) in lastna domena (SMTP). Vsi podpisi delujejo nemoteno - prikažejo sliko in vse elemente. Vse kar sem naredil je, da sem kopiral podpis in ga dodal k posameznemu računu (signature) |
Hmm kakšen podpisa pa imaš? HTML podpis ali kaj podobnega? Jaz ko vstavim mi vse prebere razen slike od logotipa, tako da ne prepozna slike. Mogoče bi moral biti v drugačnem zapisu?
|
 |
Stevie Jabuk
| Pridružen/a: 31.08.2009 |
| Prispevkov: 804 |
|
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 05.12.2025 08:32:35 Re: Apple MAIL aplikacija - POMOČ PRI PODPISU(Logotipu) |
|
App Mail in HTML nista prijatelja.
Prebere HTML sporočilo brez problema. Pošiljat pa prav HTML mailo, da bi ga kreiral s kodo, ne gre.
Lahko vstaviš sliko v podpis, to ni neka težava. Poskusi v podpisih dodat GIF, JPG, PNG... moralo bi delovat v kolikor nimas nastavljeno, da je mail sporočilo samo TXT.
|
 |
Jabi
|
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 05.12.2025 08:42:10 Re: Apple MAIL aplikacija - POMOČ PRI PODPISU(Logotipu) |
|
| MarkB je napisal/a: | App Mail in HTML nista prijatelja.
Prebere HTML sporočilo brez problema. Pošiljat pa prav HTML mailo, da bi ga kreiral s kodo, ne gre.
Lahko vstaviš sliko v podpis, to ni neka težava. Poskusi v podpisih dodat GIF, JPG, PNG... moralo bi delovat v kolikor nimas nastavljeno, da je mail sporočilo samo TXT. |
Ali ti lahko pošljem na tvoj e-mail moje e-mail sporočilo kjer boš videl moj podpis, nato bi ga skopiral na telefon v tvojo apple mail aplikacijo v podpise in bi mi poslal nazaj prazen email, da vidim, če je kaj drugače?
|
 |
Stevie Wozniak
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 05.12.2025 08:48:50 Re: Apple MAIL aplikacija - POMOČ PRI PODPISU(Logotipu) |
|
| Klemzyyy je napisal/a: | | Hmm kakšen podpisa pa imaš? HTML podpis ali kaj podobnega? Jaz ko vstavim mi vse prebere razen slike od logotipa, tako da ne prepozna slike. Mogoče bi moral biti v drugačnem zapisu? |
Imam HTML podpis. Ključno vprašanje: imaš sliko kje naloženo (na kakšnem strežniku)? Ker to je predpogoj, da lahko prikaže sliko (jo sproti pobere iz strežnika).
|
 |
Stevie Wozniak
|
 |
|
Prispevek: #11 Objavljeno 05.12.2025 08:49:59 Re: Apple MAIL aplikacija - POMOČ PRI PODPISU(Logotipu) |
|
| Klemzyyy je napisal/a: | | Ali ti lahko pošljem na tvoj e-mail moje e-mail sporočilo kjer boš videl moj podpis, nato bi ga skopiral na telefon v tvojo apple mail aplikacijo v podpise in bi mi poslal nazaj prazen email, da vidim, če je kaj drugače? |
Lahko pošlješ tudi meni na mail: tilen(pika)von(pika)harc(afna)gmail.com
|
 |
Jabi
|
|
 |
|
Prispevek: #12 Objavljeno 05.12.2025 10:35:16 Re: Apple MAIL aplikacija - POMOČ PRI PODPISU(Logotipu) |
|
| TilenH je napisal/a: | | Imam HTML podpis. Ključno vprašanje: imaš sliko kje naloženo (na kakšnem strežniku)? Ker to je predpogoj, da lahko prikaže sliko (jo sproti pobere iz strežnika). |
Sem tudi to že nekaj probaval preko CHT GTP pa mi ni ratalo haha, tako da nimam HTML podpisa
|
 |
Jabi
|
|
 |
|
Prispevek: #13 Objavljeno 05.12.2025 10:35:46 Re: Apple MAIL aplikacija - POMOČ PRI PODPISU(Logotipu) |
|
| TilenH je napisal/a: | | Lahko pošlješ tudi meni na mail: tilen(pika)von(pika)harc(afna)gmail.com |
Ok ti pošljem pa preveri kaj se ti zdi 
|
 |