Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 20, 21, 22
Bitcoin
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #421   Objavljeno 28.11.2025 14:58:23
Re: Bitcoin
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
[quote="DeJc0"]Vse lepo in prav denarja nimam ampak sem pa sposoben z malimi dohodki uresničit vse svoje bolane želje Very Happy a to vlaganje nimam energije ne pameti za kaj takega zaenkrat takole čist dela kot mora zakaj bi popravljal in spreminjal pa še sproščen sem do ljudi in lepo je ko lahko ko pri ljudeh ni prva misel kok ma dnarja ampak kaka oseba je.Ne prenesem organsko pa pacijentov k ne znajo ti poveda kaj drugega kot pa kok je šlo kj gor pa kok dol pa skladi levo pa skladi desno a dobr dan ne zna rečt pomoje si tud riti ne znajo obrisat al pa komu ponudit pomoč al pa se komu nasmejat.
Stem zaključujem od tega ne bom odstopal niti za mm.

Pa srečno vsem skupaj.

Kva ti bo BTC če maš novga GS a komedija.

Komaj čakam pomlad da spizdim iz civilizacije.[/

Pokliči se pridružim:)

Stevie Jobs

Kraj: ThePirateBay....
Moški

Prispevek: #422   Objavljeno 28.11.2025 15:39:13
@Michael evo vidiš to je beseda o tem ti govorim top važn da je akrapovič gor hihihihh ker je tvoj mogoče 800gs? now

Ej jaz sem skoz za kake furke tko, da me lahko na ZS da izmenjava podatke tole itak ne spade pod to temo ampak zakaj pa ne sej je ceu forum smetišče Very Happy

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #423   Objavljeno 28.11.2025 17:36:28
DeJc0 je napisal/a:
@Michael evo vidiš to je beseda o tem ti govorim top važn da je akrapovič gor hihihihh ker je tvoj mogoče 800gs? now

Ej jaz sem skoz za kake furke tko, da me lahko na ZS da izmenjava podatke tole itak ne spade pod to temo ampak zakaj pa ne sej je ceu forum smetišče Very Happy

Te drzim za besedo:)

Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani