| Klinc je napisal/a: |
| Zal odpoklic velja samo 3 leta od nakupa |
Res je... Meni so zamenjali eno slusalko, ker ni bila uporabna, ker je bilo toliko šumov ...
| Airpods Pro | |||||
Res je... Meni so zamenjali eno slusalko, ker ni bila uporabna, ker je bilo toliko šumov ... |
|||||
Meni so zamenjali obe (par mesecev pred pretekom 3-letnega roka). Sem pa takrat ugotovil, da šumi samo pri vklopljenem ANC ali Transparency (očitno je bil problem v mikrofonu). Tako da poskusi z izklopom teh funkcij... bodo slušalke vsaj delno uporabne.
|
|||||
Saj jaz ne vem, kaj so zamenjali… oddal sem komplet in nazaj dobil delujoče
|
|||||
Na servisnem poročilu piše.
Meni so eno menjali recimo (Airpods 4). |
|||||
Ima kdo pro 3 in kompresor?
Pri pro 2 v noise canceling načinu začnejo hreščat ko uporabljam pištolo na stisnjen zrak in je precej moteče, pa me zanima ali je pri pro 3 enako. |
|||||
jaz sem danes dobil airpods pro 3....prve applove ki mi sploh v ušesih stojijo. Tako da sem presedlal iz Sonya na Apple
|
|||||
Če imaš slučajno Maca, a lahko preveriš, kako je z radijem delovanja, če jih povežeš z njim? Jaz sem imel Airpods Pro 2 in ko sem jih sparil z iMac (res, da še Intel), sem bil kar razočaran nad radijem dometa, ker mi je že po stanovanju na 7-8 metrov začelo štekati in prekinjati zvok, s čimer na Aipods Max nisem imel nobenih problemov, ne glede na to, kam v stanovanju sem šel. Takrat sem ravno zaradi tega AirPods Pro 2 prodal. _________________ Apple Watch Series 10 GPS 46mm Jet Black Aluminium with Black Sport Band iPad Pro M2 11" Wi-Fi 256GB Space Grey (4th gen.) + Apple Pencil (2nd gen.) Apple TV 4K HDR 64GB (2. gen., 2021) AirPods Max Space Gray + Silicone Case (Black) iPhone XS Max 256GB Space Grey + Apple Leather Case (Black) iMac 27 5K i7 4.2GHz Kaby Lake, 6TB Fusion Drive, 64GB RAM DDR4, 8GB Radeon Pro 580, mid 2017 |
|||||
Tudi jaz sem jih včeraj kupil v Mediamarktu in se zelo strinjam s tabo, prve slušalke, ki mi v uhlju stojijo kot je treba in ne padajo ven. Zvok mi je tudi všeč... _________________ Iphone 16pro |
|||||
včeraj je nov firmware tudi prišel. Jaz sem edino menjal čepke za eno stopnjo manjše kot pridejo gor. Ker sem malo gluh mi je tudi tisti feature všeč
|
|||||
ha ha....jaz imam sluh v mejah normale baje...edino na lev uhelj slišim slabše....po algoritmu AI sodeč... _________________ Iphone 16pro |
|||||
|
|||||
Jaz sem za razliko od Airpods Pro 2 opazil, da mi v nekih situacijah v njih zahrešči. Mislim da ko se vklopi conversation awareness kadar igra glasba.
|
|||||
Če še se kdo to sprašuje, je odgovor da. Je pa hreščanje bistveno manj “ostro” oz glasno in dosti manj moteče. |
|||||
V iOS 26.2 DB naj bi live translation omogočili tudi za EU uporabnike. Ali lahko kdo potrdi? Ali je zares uporabno?
|
|||||
Res je aktivirano... Sem samo na brzino probal... pa mi nekako ne potegne... Moram pa se malo prej prebrat kaksna navodila, kako naj bi delovalo. Probal sem samo to, da ko na obeh slusalkah pritisnes, se aktivira ta live translate... in da je treba najprej downloadat jezike, ki pa jih veliko ... to, da je treba dosnloadati, pove celo v slovenscini ![]() |
|||||
Iphone Mirroring pa verjetno še ne dela?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 12, 13, 14 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |