Klinc je napisal/a: |
Zal odpoklic velja samo 3 leta od nakupa |
Res je... Meni so zamenjali eno slusalko, ker ni bila uporabna, ker je bilo toliko šumov ...
Airpods Pro | |||||
Res je... Meni so zamenjali eno slusalko, ker ni bila uporabna, ker je bilo toliko šumov ... |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Meni so eno menjali recimo (Airpods 4). |
|||||
![]() |
|||||
![]() Pri pro 2 v noise canceling načinu začnejo hreščat ko uporabljam pištolo na stisnjen zrak in je precej moteče, pa me zanima ali je pri pro 3 enako. |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Če imaš slučajno Maca, a lahko preveriš, kako je z radijem delovanja, če jih povežeš z njim? Jaz sem imel Airpods Pro 2 in ko sem jih sparil z iMac (res, da še Intel), sem bil kar razočaran nad radijem dometa, ker mi je že po stanovanju na 7-8 metrov začelo štekati in prekinjati zvok, s čimer na Aipods Max nisem imel nobenih problemov, ne glede na to, kam v stanovanju sem šel. Takrat sem ravno zaradi tega AirPods Pro 2 prodal. _________________ Apple Watch Series 10 GPS 46mm Jet Black Aluminium with Black Sport Band iPad Pro M2 11" Wi-Fi 256GB Space Grey (4th gen.) + Apple Pencil (2nd gen.) Apple TV 4K HDR 64GB (2. gen., 2021) AirPods Max Space Gray + Silicone Case (Black) iPhone XS Max 256GB Space Grey + Apple Leather Case (Black) iMac 27 5K i7 4.2GHz Kaby Lake, 6TB Fusion Drive, 64GB RAM DDR4, 8GB Radeon Pro 580, mid 2017 |
|||||
![]() |
|||||
Tudi jaz sem jih včeraj kupil v Mediamarktu in se zelo strinjam s tabo, prve slušalke, ki mi v uhlju stojijo kot je treba in ne padajo ven. Zvok mi je tudi všeč... ![]() _________________ Iphone 16pro |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 12, 13, 14 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |