Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 17, 18, 19
eSIM
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #361   Objavljeno 15.09.2025 13:37:59
Re: eSIM
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Saj vsi že imajo eSIM (razen bob). Ura je čisto nekaj drugega (ker se je treba dogovoriti z Applom, da omogočijo uporabo tvojega eSIM).
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #362   Objavljeno 08.10.2025 16:04:31
guardy je napisal/a:
No, danes aktiviral. Vzelo mi je 3 minute, do 30.7. je akcija 1 leto zastonj, tudi free priključnina.

Meni od prve minute dela vse, klici, odhodni, dohodni, imessage BP, za podatke sem si pa podaril iz osnovne cifre. Zaenkrat brez pripomb...

Živjo, sem danes dobil info, da je moja naročena ura prišla na Telekom, pa me zanima naslednje.

Če lahko pomagaš seveda Smile

Kakšen je pravi način aktivacije, da lahko uveljavljaš tale zastopnj 12m paket Ena številka?

Berem po zgodovini, da so imeli eni neke težave, spet drugim pa vam je ratalo iz prve?

Bi bil hvaležen za informacije iz prve roke, pa da ne rabim viseti 1h na helpdesku Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #363   Objavljeno 08.10.2025 16:28:23
Vse urediš na telefonu v aplikaciji Apple Watch -> Mobilno omrežje in slediš navodilom. Med postopkom se je bilo potrebno vpisati v Moj Telekom. Postopek je trajal ene 2 minuti. Delovati je začelo takoj.

Lp,
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani