Jabuček
Kraj: Naklo |
|
 |
|
Prispevek: #21 Objavljeno 22.08.2007 21:45:13 |
|
Tudi jaz sem se rokoval z iPhonom. Zelo uporaben, edinole za pisanje sms jov ni dober. Moraš zelo paziti pri tipkanju. Ne razumem zakaj niso imeli na testu nove iMace. Trgovina je zelo dobro opremljena. Na majhnem prostoru veliko stvari. Največja atrakcija je bila, ko se je v Sparovi restavraciji podrl strop. Verjetno ste se nekateri čudili zakaj je bila zaprta. Važno, da je vse narejeno poceni in na hitro. Vseeno je, če dela Slovenec ali Albanec važno, da je najceneje. :twisted: Res je to že offtopic. lp. Nove mace dobijo v začetku septembra. Cena pa bo zagotovo višja od 1199€. 
|
Jabuk Staff
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #22 Objavljeno 22.08.2007 22:38:21 |
|
V bistvu se v restavraciji ni sesul strop, ampak je razneslo enega od skropilcev proti pozarom in je restavracijo zalilo
Pisanje na iPhonu je pa pac tako kot je ... prilagojeno za anglescino. Mene so recimo motili predlogi besed, ki mi jih je skozi metal. Predvidevam, da se sicer da to izklopiti v nastavitvah.
|
Stevie Wozniak
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #24 Objavljeno 15.09.2025 08:09:16 Re: Nova trgovina iStore v Cityparku |
|
Sem kar sem pisal v to temo, ki je nekako sorodna vprašanju, ki ga imam. Kako to, da na celem balkanu ni ene prave Apple Store, kot so v Avstriji, Nemčiji, Italiji? In, ali je pričakovati, da bi kdaj bila, recimo vsaj v Zagrebu (Hrvaška)? To bi bilo res super, ker bi lahko direktno nabavil aparate iz Apple Store, ne preko naših posrednikov, ki nabijajo cene ali pa preko poštnih servisov iz Nemčije ali Avstrije! Mislim, da bi konkretno v Zagrebu lahko odprli eno pravo Apple Store, ker bi pokrivala celoten Balkan, vključno s Slovenijo, a ni res? Sedaj je pa tudi na tem območju Apple dovolj močan, da bi lahko odprl eno svojo trgovino!
_________________ Apple Watch Series 10 GPS 46mm Jet Black Aluminium with Black Sport Band
iPad Pro M2 11" Wi-Fi 256GB Space Grey (4th gen.) + Apple Pencil (2nd gen.)
Apple TV 4K HDR 64GB (2. gen., 2021)
AirPods Max Space Gray + Silicone Case (Black)
iPhone XS Max 256GB Space Grey + Apple Leather Case (Black)
iMac 27 5K i7 4.2GHz Kaby Lake, 6TB Fusion Drive, 64GB RAM DDR4, 8GB Radeon Pro 580, mid 2017
|