Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Nova trgovina iStore v Cityparku
Jabuček

Jabuček

Kraj: Naklo
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 22.08.2007 21:45:13
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Tudi jaz sem se rokoval z iPhonom. Zelo uporaben, edinole za pisanje sms jov ni dober. Moraš zelo paziti pri tipkanju. Ne razumem zakaj niso imeli na testu nove iMace. Trgovina je zelo dobro opremljena. Na majhnem prostoru veliko stvari. Največja atrakcija je bila, ko se je v Sparovi restavraciji podrl strop. Verjetno ste se nekateri čudili zakaj je bila zaprta. Važno, da je vse narejeno poceni in na hitro. Vseeno je, če dela Slovenec ali Albanec važno, da je najceneje. :twisted: Res je to že offtopic. lp. Nove mace dobijo v začetku septembra. Cena pa bo zagotovo višja od 1199€. Crying or Very sad
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 22.08.2007 22:38:21
V bistvu se v restavraciji ni sesul strop, ampak je razneslo enega od skropilcev proti pozarom in je restavracijo zalilo Very Happy

Pisanje na iPhonu je pa pac tako kot je ... prilagojeno za anglescino. Mene so recimo motili predlogi besed, ki mi jih je skozi metal. Predvidevam, da se sicer da to izklopiti v nastavitvah.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 11.10.2020 12:25:38
Re: Nova trgovina iStore v Cityparku
Na njihovi spletni strani sem opazil, da nimajo na zalogi nobenega Macbook pro-ja. Surprised
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani