Zanima me kaj bi lahko bilo narobe z zaslonom ima okrog zaslona rahlo rdečo liso dober 1cm..drugače dela vse ok..barve , svetloba....itd
Hvala za odgovore
Lp
| Imac ekran rdeče lise | |||||

| 
	|||||

Na prvo žogo bi rekel, da gre za postopno okvaro LCD matrike. 

| 
	|||||

A  možno, da se je to zgodilo  ko se je odstranil ekran zaradi

menjave procesorja in diska...lp  | 
	|||||

A se ti je pojavilo takoj po menjavi procesorja in diska? 

| 
	|||||

Jaz sem  kupil tega Imaca in sem ga samo vklopil če dela.potem ga ni bil več 

vklopljen dokler nisem dobil komponente.... res pa nisem bil pozoren a so bile lise.mislim da niso bile....ko dam test mi nič ne javlja da je kaj narobe...vse ok...dela hitro..lp  | 
	|||||

Menjava bila oboje hkrati...iz i5  na i7  in ssd disk 

| 
	|||||

Poskusi kabel ekrana ponovno vklopiti. Možno, da je slab kontakt.

Vir slike: https://guides.crucial.fr/Guide/iMac+Intel+27-Inch+EMC+2639+SSD+Replacement/271 Ali pa je poškodba v samem kablu. Seveda ni izključeno, da se ekran počasi poslavlja ...  | 
	|||||

Sem dobil odgovor iz servisa da ni nič narobe samo svetloba prebija ven kar je značilno za te ekrane...lp 

| 
	|||||

Jaz bi rekel, da tole vseeno ni normalno  | 
	|||||

Res je  | 
	|||||

Ne sekiraj se, nikamor naprej se ne bo širilo, drugič odpiraj s primernim orodjem. Ponoven priklop kabla, pa bo pomagal tokiko, kot bi imaca posul s soljo za srečo... 

| 
	|||||

Saj sem imel primerno orodje...sem kupil orodje za odpiranje...vse je šlo brez problema in tudi nisem nič poškodoval...ne vem več nisem toliko pameten..

Lp  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |