Zanima me kaj bi lahko bilo narobe z zaslonom ima okrog zaslona rahlo rdečo liso dober 1cm..drugače dela vse ok..barve , svetloba....itd
Hvala za odgovore
Lp
| Imac ekran rdeče lise | |||||
|
|||||
Na prvo žogo bi rekel, da gre za postopno okvaro LCD matrike.
|
|||||
A možno, da se je to zgodilo ko se je odstranil ekran zaradi
menjave procesorja in diska...lp |
|||||
A se ti je pojavilo takoj po menjavi procesorja in diska?
|
|||||
Jaz sem kupil tega Imaca in sem ga samo vklopil če dela.potem ga ni bil več
vklopljen dokler nisem dobil komponente.... res pa nisem bil pozoren a so bile lise.mislim da niso bile....ko dam test mi nič ne javlja da je kaj narobe...vse ok...dela hitro..lp |
|||||
Menjava bila oboje hkrati...iz i5 na i7 in ssd disk
|
|||||
Poskusi kabel ekrana ponovno vklopiti. Možno, da je slab kontakt.
Vir slike: https://guides.crucial.fr/Guide/iMac+Intel+27-Inch+EMC+2639+SSD+Replacement/271 Ali pa je poškodba v samem kablu. Seveda ni izključeno, da se ekran počasi poslavlja ... |
|||||
Sem dobil odgovor iz servisa da ni nič narobe samo svetloba prebija ven kar je značilno za te ekrane...lp
|
|||||
Jaz bi rekel, da tole vseeno ni normalno |
|||||
Res je |
|||||
Ne sekiraj se, nikamor naprej se ne bo širilo, drugič odpiraj s primernim orodjem. Ponoven priklop kabla, pa bo pomagal tokiko, kot bi imaca posul s soljo za srečo...
|
|||||
Saj sem imel primerno orodje...sem kupil orodje za odpiranje...vse je šlo brez problema in tudi nisem nič poškodoval...ne vem več nisem toliko pameten..
Lp |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |