Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
MacBook Air akcija !!!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Monte Carlo
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 27.12.2008 11:57:26
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Se popolnoma strinjam z zadnjim postom! Tudi meni je Air v prvih mesecih deloval ko šus a sedaj po 9 mesecih uporabe je zgodba malo drugačna....sam sistem rabi kar svoj čas da se vzpostavi, to poprej ni bilo tako, tako da bom primoran na novo naložit gor Leoparda....

Sam imam sicer navadn disk not in 1.6 procesor, saj je pred 9 meseci bila cena res še zelo viskoa kljub nakupu v USA! A bi vseeno rad videl razliko ki jo ima SSD disk.

Kaj se segrevanja tiče, opažam da mu velike težave povzročajo kakršnokoli predvajanje videa, to ga z lahkoto poženeš do 80 stopinj, problem pa predstavlja ta Kernel_task, ki ga včasih nakuri tudi do 140% obremenjnenosti leptopa.

Pač Air sliži svojemu namenu in kaj se prenosiljivosti in vtisa tiče nimam konkurence pa tudi za neko povprečno delo zadostuje. Za resno delo pa sedaj kupujem MB Proja

Priporočam vam, da si nabavaite še to 3 letno garancijo od Appla, meni so na njo že menjali Aira (po moji napaki) in imate potem 3 leta mir.

Ne pišem tega zato, da bi se čim prej rešil garancije ki jo prodajam v rubriki mali oglasi, ampak zato, ker so tukaja stvari tako kompleksne, da sam ne moreš nič menjavat in ta enoletna garancija se mi zdi da je povsem prekratka.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Nova Gorica
Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 27.12.2008 18:28:27
Za kernel task: imaš kaj USB-ja priključenega (jaz sem opazil da lahko hitro dvigne temp.) in kakšne gonilnike razen orig. si dal gor?

Domnevam da vse skupaj dela tako pod OS X-om in da kakšna virtualizacija ne laufa.

LP
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Monte Carlo
Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 28.12.2008 11:49:36
Nič nimam od naštetega, če boš pa malo pobrskal forum pa boš našel kar nekaj postov na to temo na tem in na drugih forumih.

To se mi je začelo pojavljat kaka 2 meseca nazaj in se sigurno 1x na dan zgodi da morem za trenutek opustiti delo, da si Air malo opomore....

Virtualizacije pa nimam nameščene, čeprav bi jo večkrat potreboval, ampak dvomim da bi zmogel vse to poganjati.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani