MacBook Air akcija !!! | |||
Sam imam sicer navadn disk not in 1.6 procesor, saj je pred 9 meseci bila cena res še zelo viskoa kljub nakupu v USA! A bi vseeno rad videl razliko ki jo ima SSD disk. Kaj se segrevanja tiče, opažam da mu velike težave povzročajo kakršnokoli predvajanje videa, to ga z lahkoto poženeš do 80 stopinj, problem pa predstavlja ta Kernel_task, ki ga včasih nakuri tudi do 140% obremenjnenosti leptopa. Pač Air sliži svojemu namenu in kaj se prenosiljivosti in vtisa tiče nimam konkurence pa tudi za neko povprečno delo zadostuje. Za resno delo pa sedaj kupujem MB Proja Priporočam vam, da si nabavaite še to 3 letno garancijo od Appla, meni so na njo že menjali Aira (po moji napaki) in imate potem 3 leta mir. Ne pišem tega zato, da bi se čim prej rešil garancije ki jo prodajam v rubriki mali oglasi, ampak zato, ker so tukaja stvari tako kompleksne, da sam ne moreš nič menjavat in ta enoletna garancija se mi zdi da je povsem prekratka. |
|||
![]() |
|||
Domnevam da vse skupaj dela tako pod OS X-om in da kakšna virtualizacija ne laufa. LP |
|||
![]() |
|||
To se mi je začelo pojavljat kaka 2 meseca nazaj in se sigurno 1x na dan zgodi da morem za trenutek opustiti delo, da si Air malo opomore.... Virtualizacije pa nimam nameščene, čeprav bi jo večkrat potreboval, ampak dvomim da bi zmogel vse to poganjati. |
|||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |