Mi lahko vsi, ki ste imeli menjano uro preko Emonagrama pišete na ZS rabim par info..
| Težava: kako povezanti iPhone X in iWatch 1 | |||||
Mi lahko vsi, ki ste imeli menjano uro preko Emonagrama pišete na ZS rabim par info..
|
|||||
Živjo,
Težava s povezljivostjo še vedno ji rešena. Po pogovoru s serviserjem pri Emonagramu sem uro poslala na Emonagram. Po dveh dneh sem dobila paket z uro nazaj in napisano opombo: ne servisiramo. Cel dan jih ze klicem da mi kdo to obrazlozi in se ne javljajo. Ima kdo kako idejo kaj bi to pomenilo? |
|||||
Ur ne servisirajo!
Potrebno odnesti drugam. (Austrija, Hrvaska) |
|||||
Od kdaj?
Pogovarjala sem se z njihovim serviserjem in mi je rekel naj jo pošljem... Zakaj bi mi pol rekel naj jo pošljem? |
|||||
Zato ker so Emonagram. Beži od njih kolikor lako, jaz imam same slabe izkušnje z njimi. |
|||||
Potem bi pa prosla za kaksnemdobre izkusnje na kaksnem servisu za apple watch, nimam vec garancije, ura je stara 3 leta ampk nepovezana ni funkcionalna in bi jo rada popravla.
|
|||||
Uradnega servisa pri nas ni, ker se niti ne prodaja uradno... Edini servis, ki ga lahko sam priporocam, je Apple Store... Je pa tako, da dvomim, da se izplaca, ker bo strosek verjetno visji, kot je vrednost ure ... Prvo generacijo AW se da preko oglasov dobiti za 100€ ali celo manj ...
Ce vse to drzi, kar je napisano... potem je verjetno tvoja ura zal dozivela svoj konec... in bo ekonomsko gledano bolje kupiti drugo... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |