Prispevek: #22 Objavljeno 24.01.2019 14:11:57 Re: Težava: kako povezanti iPhone X in iWatch 1
Živjo,
Težava s povezljivostjo še vedno ji rešena.
Po pogovoru s serviserjem pri Emonagramu sem uro poslala na Emonagram.
Po dveh dneh sem dobila paket z uro nazaj in napisano opombo: ne servisiramo.
Cel dan jih ze klicem da mi kdo to obrazlozi in se ne javljajo. Ima kdo kako idejo kaj bi to pomenilo?
Prispevek: #26 Objavljeno 27.01.2019 09:36:59 Re: Težava: kako povezanti iPhone X in iWatch 1
Potem bi pa prosla za kaksnemdobre izkusnje na kaksnem servisu za apple watch, nimam vec garancije, ura je stara 3 leta ampk nepovezana ni funkcionalna in bi jo rada popravla.
Prispevek: #27 Objavljeno 27.01.2019 10:01:10 Re: Težava: kako povezanti iPhone X in iWatch 1
Uradnega servisa pri nas ni, ker se niti ne prodaja uradno... Edini servis, ki ga lahko sam priporocam, je Apple Store... Je pa tako, da dvomim, da se izplaca, ker bo strosek verjetno visji, kot je vrednost ure ... Prvo generacijo AW se da preko oglasov dobiti za 100€ ali celo manj ...
Ce vse to drzi, kar je napisano... potem je verjetno tvoja ura zal dozivela svoj konec... in bo ekonomsko gledano bolje kupiti drugo...
_________________ Lp
Thomas