Včeraj sem si naložil Chrome, zaradi prevodov iz jezika, ki ga ne obvladam najbolje. In mi ni jasno kako se nastavijo prevodi, da ti prevaja npr iz italijanščine v slovenščino?????
| Chrome | |||||
Včeraj sem si naložil Chrome, zaradi prevodov iz jezika, ki ga ne obvladam najbolje. In mi ni jasno kako se nastavijo prevodi, da ti prevaja npr iz italijanščine v slovenščino?????
_________________ Lp, Uroš |
|||||
Na iOS se pomoje v slovenscino ne da prevajati direktno v Chrome... ker nastavitev za "native language" menda vzame iz nastavitev jezika na iOS... tu pa zaenkrat se ni slovenskega jezika ...
http://www.idownloadblog.com/2014/01/27/chrome-translation-data-compression-live/ ![]() |
|||||
Tako je... sem probal sedaj...
Sem imel najprej nastaljen angelski jezik, potem sem nastavil na nemscino in potem se na hrvascino ... Rezultati: |
|||||
Lahko si daš slovenščino na prvo mesto med preferred jeziki in bo verjetno delalo. Ampak boš imel potem vse aplikacije, ki imajo slovenski jezik, tudi v slovenščini.
|
|||||
Hvala za hitre odgovore, sprobam ko pridem domov in sporočim.
_________________ Lp, Uroš |
|||||
Sem sprobal in preferred language order nima vpliva... zgleda google slovenščine privzeto nikoli ne izbere?
Sicer pa lahko klikneš na jezik, ki ti ga ponudi in tam izbereš slovenščino... |
|||||
Ne dela... to imam itak ze od prej na prvem mestu ... Sem pa probal to z izbiro jezika... in res dela ![]() |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |