SiMobil in servis | |||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Edina zmota tukaj so neprofesijonalni servisi kot so emonagram in pa smrdljivi Teleray žalostno, da je do tega prišlo, da Appla to odobrava slovencem ne bi dal nič v roke sploh ne takim amaterjem zgoraj omenjena. V tujini to rešujejo pro tko kot je treba kle pa šrayfarjo pa nabijajo kaj vse je blo menjano in vedno znova k že ne vejo kaj bi si zmislil indikator je obarvan prišel je v stik z vodo WTF idijoti sam za polom jih vse po vrsti. V končni fazi ste pa uporabniki sami krvi ker ste becke in se jim pustite zajebavat. Ko jaz pridem na emonagram se ponavad kr derem, da vejo kdo je prišel in, da bo postopek potekal malo drugače. |
|||||
![]() |
|||||
Haha ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Imel sem že prej nokio pa sem jo menjal ravno zaradi servisa sedaj pa spet isto sranje Takih arogantnežev se je potrebno izogniti kar se da na daleč Simobil pa naj tudi dobro premisli, komu bo zaupal kot poslovnemu partnerju In samo še to če prineseš telefon ki naj bi bil v samem vrhu tehnike na servis pričakuješ, da boš dobil približno tak telefon tudi za nadomestnega, ne pa neko sranje izpred 10 let, če ne zaradi drugega že zaradi naročniških paketov, ki ti omogočajo vse kaj drugege kot pa sošiljanje SMS-ov in zgolj klicanja. v glavnem od teh nategunov na Telerayu čim dlje stran |
|||||
![]() |
|||||
Jaz sem šal vstran od Simobila točno zaradi njihovih takrat gromozanskih cen iPhona 6/6Plus in izbire servisa. |
|||||
![]() |
|||||
Razen ce zelite imeti telefon skos v garanciji... |
|||||
![]() |
|||||
Meni je HTC ONE MINI 2 naenkrat nehal delovati (vecina ljudi mi je rekla da je najbrz baterija) pa smo ga nesli na simobil ker imam garancijo da ga zamenjajo.. čakal sem okoli 2 tedna odgovor in ga lihkar dobil: "Mobitel kaže znake neke tekočine, kisline.. to garancija ne krije, nov mobitel da ga uzamete je 300e s tem da imam za odplačevati še leto in pol naročnine pri simobilu" mislim da se to NIKAKOR NE SPLAČA! Zanima me če kdo ve kaj bi lahko naredil ker to res ne gre! Hvala in lep pozdrav Renato |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 27, 28, 29 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |