Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 27, 28, 29
SiMobil in servis
Jabi

Jabi

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #561   Objavljeno 16.02.2015 13:22:41
Re: SiMobil in servis
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
No, torej vse lepo in prav, a ne... veliko ropotanja za nič... motiti se je človeško, vsekakor pa moram priznati da očitno nimaš sreče z telefoni Sad
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: ThePirateBay....
Moški

Prispevek: #562   Objavljeno 16.02.2015 14:52:14
vesko je napisal/a:
No, torej vse lepo in prav, a ne... veliko ropotanja za nič... motiti se je človeško, vsekakor pa moram priznati da očitno nimaš sreče z telefoni Sad

Edina zmota tukaj so neprofesijonalni servisi kot so emonagram in pa smrdljivi Teleray žalostno, da je do tega prišlo, da Appla to odobrava slovencem ne bi dal nič v roke sploh ne takim amaterjem zgoraj omenjena.

V tujini to rešujejo pro tko kot je treba kle pa šrayfarjo pa nabijajo kaj vse je blo menjano in vedno znova k že ne vejo kaj bi si zmislil indikator je obarvan prišel je v stik z vodo WTF idijoti sam za polom jih vse po vrsti.

V končni fazi ste pa uporabniki sami krvi ker ste becke in se jim pustite zajebavat.

Ko jaz pridem na emonagram se ponavad kr derem, da vejo kdo je prišel in, da bo postopek potekal malo drugače.

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #563   Objavljeno 16.02.2015 14:56:13
DeJc0 je napisal/a:
Edina zmota tukaj so neprofesijonalni servisi kot so emonagram in pa smrdljivi Teleray žalostno, da je do tega prišlo, da Appla to odobrava slovencem ne bi dal nič v roke sploh ne takim amaterjem zgoraj omenjena.

V tujini to rešujejo pro tko kot je treba kle pa šrayfarjo pa nabijajo kaj vse je blo menjano in vedno znova k že ne vejo kaj bi si zmislil indikator je obarvan prišel je v stik z vodo WTF idijoti sam za polom jih vse po vrsti.

V končni fazi ste pa uporabniki sami krvi ker ste becke in se jim pustite zajebavat.

Ko jaz pridem na emonagram se ponavad kr derem, da vejo kdo je prišel in, da bo postopek potekal malo drugače.

Haha Smile Pa še tak "nesramen" mail sem dobil nazaj.. češ da če se BUNIM zdej zaradi tega kaj piše na delovnem nalogu?!!? Ja halo? Človeku ste napisal da ni bla odkrita napaka.. me zanima če bi kir od njih mirno gledal to.. butli
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #564   Objavljeno 16.02.2015 15:20:35
Zdej mam pa že nov problem.. Videje k mi jih z icloud potegne dol, mi jih noče predvajat.. Skos se vrti krogec na sredini
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #565   Objavljeno 04.08.2015 10:39:19
Če bo Simobil še naprej imel tega serviserja ne kupim več nobene stvari od njih
Imel sem že prej nokio pa sem jo menjal ravno zaradi servisa
sedaj pa spet isto sranje
Takih arogantnežev se je potrebno izogniti kar se da na daleč
Simobil pa naj tudi dobro premisli, komu bo zaupal kot poslovnemu partnerju
In samo še to če prineseš telefon ki naj bi bil v samem vrhu tehnike na servis pričakuješ, da boš dobil približno tak telefon tudi za nadomestnega, ne pa neko sranje izpred 10 let, če ne zaradi drugega že zaradi naročniških paketov, ki ti omogočajo vse kaj drugege kot pa sošiljanje SMS-ov in zgolj klicanja.
v glavnem od teh nategunov na Telerayu čim dlje stran
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #566   Objavljeno 04.08.2015 13:31:35
Glede servisa jim kar lepo napiši na mail. Glede nadomestnih telefonov se pa nimaš kaj pritoževat, ker je to samo njihova dobra volja!
Jaz sem šal vstran od Simobila točno zaradi njihovih takrat gromozanskih cen iPhona 6/6Plus in izbire servisa.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Celje
Ni navedeno

Prispevek: #567   Objavljeno 04.08.2015 15:28:12
Pa ekipa, zakaj preproste ne greste na EPL? In tam oddate telefon? Vsaj trije kolegi so do sedaj sli z 6kami tja, lepo rekli da so ga dobili za darilo nekje iz eu in niti enega niso zavrnili.
Razen ce zelite imeti telefon skos v garanciji...
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #568   Objavljeno 10.09.2015 15:05:33
Pozdravljeni,

Meni je HTC ONE MINI 2 naenkrat nehal delovati (vecina ljudi mi je rekla da je najbrz baterija) pa smo ga nesli na simobil ker imam garancijo da ga zamenjajo.. čakal sem okoli 2 tedna odgovor in ga lihkar dobil: "Mobitel kaže znake neke tekočine, kisline.. to garancija ne krije, nov mobitel da ga uzamete je 300e s tem da imam za odplačevati še leto in pol naročnine pri simobilu" mislim da se to NIKAKOR NE SPLAČA!
Zanima me če kdo ve kaj bi lahko naredil ker to res ne gre!

Hvala in lep pozdrav
Renato
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #569   Objavljeno 10.09.2015 15:21:48
Standard na naših servisih, nesi k kakemu zasebnemu serviserju in vprašaj kar se da naredit.
« Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 27, 28, 29
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani