Jabuk
Preko iTunes-a kupil spot, a ga ni DL-jalo
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Domžale
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 08.10.2008 11:05:40
Preko iTunes-a kupil spot, a ga ni DL-jalo
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Evo ...

Do sedaj so vsi nakupi preko iTunes delalo brez problema ... včeraj pa sem naletel na težavo..

Kupil sem tri videospote v kompletu (cena 3,99 USD), ampak mi jih ni DL-jalo, denar pa mi je trgalo z računa.
Spoti so bili že izdani, tako da bi jih moralo takoj DL-jat. Tudi, če dam kliknem na "Store - Check for Available Downloads" mi napiše, da sem DL-jal že vse kupljene zadeve.

Torej ... kam naj se ubrnem?
Naj takoj urgiram ali počakam, da dobim na mail račun (ponavadi traja cca. 3dni) in ga prilžim v mail?

Je že kdo imel podobno iskušnjo?
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 08.10.2008 13:49:45
da si to lahko storil, moraš imeti ameriški iTunes račun
kolikor je meni znano, se jabuk.si nahaja v Sloveniji, v srcu Evrope
za Evropo veljajo drugačni pogoji kot za Emeriko
in če si pameten boš pač žrtvoval cele 4 dolarje (mislm si pa uhrn)
če boš pisaril na Apple in tožaril, si boš naredil veliko uslugo, ker ti bojo preprosto ukinili račun!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 08.10.2008 14:11:52
Klemen, to kar si napisal nima nobene zveze s tem, kar je vprašal...

Zanimivo, da denar pa vzamejo, čeprav živi v evropi. Naletel je na težavo in prav je da jim javi napako, prepričan sem da jo bodo rešili.
Pri vsakem računu, pri meni pod vsako prenešeno aplikacijo piše " Report a Problem". Predlagam, da počakaš račun, klikneš na povezavo " Report a Problem" in nadaljuješ z reševanjem težave.

Javi, kako si zrihtal zadevo...
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 08.10.2008 15:05:19
probaj se enkrat sneti... Ker pri aplikacijah je recimo tako,d a ti napise, da si jo ze snel... in ce jo zelis se enrkat sneti... pa ti ne zaracunajo ponovno... Pri nadgradnjah tistih programov, ki sjih kupil, pa pise namesto cene na gumbu "Free" ...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Domžale
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 08.10.2008 16:58:12
Hvala ya odgovore ...

@Jest:
Sem probal še enkrat sneti spote, vendar mi hoče spet vzeti z računa.. mam pa ravno sedaj to smolo, da imam na računu samo 1,xx USD, tako da mi javi, da imam premalo denarja za nakup.
Na AppStore sem že dostikrat tako ponovno naložil aplikacije, da sem hotel ponovno kupit in mi je vrglo pop-up, da sem app že kupil in je bila potem Free.. tukaj žal ni tako, mogoče me ravno zaradi premajhnega stanja ne spusti mimo.

@klemen:
Ne, to me ne skrbi, ker imam legalno odprt US račun, za katerega uporabljam tudi US kreditno kartico.. samo pač upravljam z njim v SLO.

Bom jutri si nakazal na iTunes račun in poskusil ponovno, saj me tudi za 3.99 USD nebo pobralo..
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani