Preko iTunes-a kupil spot, a ga ni DL-jalo | |||
Do sedaj so vsi nakupi preko iTunes delalo brez problema ... včeraj pa sem naletel na težavo.. Kupil sem tri videospote v kompletu (cena 3,99 USD), ampak mi jih ni DL-jalo, denar pa mi je trgalo z računa. Spoti so bili že izdani, tako da bi jih moralo takoj DL-jat. Tudi, če dam kliknem na "Store - Check for Available Downloads" mi napiše, da sem DL-jal že vse kupljene zadeve. Torej ... kam naj se ubrnem? Naj takoj urgiram ali počakam, da dobim na mail račun (ponavadi traja cca. 3dni) in ga prilžim v mail? Je že kdo imel podobno iskušnjo? |
|||
![]() |
|||
kolikor je meni znano, se jabuk.si nahaja v Sloveniji, v srcu Evrope za Evropo veljajo drugačni pogoji kot za Emeriko in če si pameten boš pač žrtvoval cele 4 dolarje (mislm si pa uhrn) če boš pisaril na Apple in tožaril, si boš naredil veliko uslugo, ker ti bojo preprosto ukinili račun! |
|||
![]() |
|||
Zanimivo, da denar pa vzamejo, čeprav živi v evropi. Naletel je na težavo in prav je da jim javi napako, prepričan sem da jo bodo rešili. Pri vsakem računu, pri meni pod vsako prenešeno aplikacijo piše " Report a Problem". Predlagam, da počakaš račun, klikneš na povezavo " Report a Problem" in nadaljuješ z reševanjem težave. Javi, kako si zrihtal zadevo... |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
@Jest: Sem probal še enkrat sneti spote, vendar mi hoče spet vzeti z računa.. mam pa ravno sedaj to smolo, da imam na računu samo 1,xx USD, tako da mi javi, da imam premalo denarja za nakup. Na AppStore sem že dostikrat tako ponovno naložil aplikacije, da sem hotel ponovno kupit in mi je vrglo pop-up, da sem app že kupil in je bila potem Free.. tukaj žal ni tako, mogoče me ravno zaradi premajhnega stanja ne spusti mimo. @klemen: Ne, to me ne skrbi, ker imam legalno odprt US račun, za katerega uporabljam tudi US kreditno kartico.. samo pač upravljam z njim v SLO. Bom jutri si nakazal na iTunes račun in poskusil ponovno, saj me tudi za 3.99 USD nebo pobralo.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |