Problem z Game centrom | |||||
doma imam brez žično omrežje na katerega se povežem tudi z iphonom, ko uporabljam cydio, safari, you tube vse dela, ko pa se povežem na Game center, pa mi vedno prekine povezavo tudi na računalniku, ruter kr vn vrže. Tako da se z gc sploh ne morem povezat. Imam pa jailbrejkano 4ko. Ima kdo kako idejo, al morm rutr zamenjat čeprov je star, nekaj mesecev, podpira pa b,g,n. Zdej je tko, na GC se poveže kjer sem tudi vpisan, ko pa začnem igrat Angry Birds mi pa ruter prekine povezavo tudi na pc-ju. |
|||||
![]() |
|||||
_________________ Lp, Uroš |
|||||
![]() |
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
"Could not connect to Game Center server." iphone 4 6.1.2 JB Mogoče kdo ve v čem je težava? |
|||||
![]() |
|||||
V game center se mi pojavljajo igrice (my games) katerih sploh nimam naloženih na telefonu in jih nisem nikoli igral niti nikjer drugje. Pa za to se sploh nisem kaj dosti sekiral, dokler nisem videl, da mi nekdo upravlja z mojo vasjo v igri Clash of Clan???!!! In takoj ko se mi je to zgodilo, sem se spomnil, da sem ga verjetno sam posral, saj sem lani prodal svoj stari iPhone 4, pri tem pa nisem naredil factory restora, saj je bil telefon jailbrekan in z slo prevodom, oseba kateri pa sem prodal telefon pa je zahtevala slo jezik in jailbreak, zato sem samo pobrisal ročno moje podatke, imenik,slike....., ter se odjavil iz Appstora in game centra! Tako da zdaj verjetno "mulc" kateri ima moj stari telefon, upravlja z mojim Game center računom, kljub temu, da sem po tistem že tri krat zamenjal svojo Appstore geslo! Kaj obstaja kakšna druga učinkovita rešitev, da dokončno onemogočim drugi osebi dostop do mojega game centra? Mami tega otroka (star je namreč okrog 10 let) sem že napisal sms z oraožitvijo težave, vendar mi ne odgovarja 😡 Hvala za pomoč |
|||||
![]() |
|||||
Če se prijavlja s tvojim geslom v GC, si se po moje pozabil odjavit? Če v GC spremeniš pass, bi po moje tudi moralo zadostovati, glede na to, da je igra last tvojega ID in ne naprave. To je edino ker se spomnim, da lahko narediš, glede na to, da te ignorirajo. Lahko se zapelješ tudi na dom k njemu... Je pa še ena varianta, da pustiš malemu še igrati par dni, mogoče bo naredil kak rekord v igri pod tvojim imenom.... ![]() _________________ iMac 24", 6Gb, OS El Captain, iMac 27 Sierra 16Gb, iMac 27, 3.7, 64Gb Monterey, iPhone 3G Iphone 5., iPhone 6+, iPad 1, iPad 4, iPad 9, iPhone 12 Daj kolikor vzameš in vse bo dobro! |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Ni nujno... V Game center si lahko vpisan z drugim Apple IDjem kot recimo v AppStore ... ali iCloud ... Gres v Settings >> Game Center in tapnes zgoraj na Apple ID ... in se malce nizje na Game Center Profile ... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Razmišljam pa, če lahko ta-mali še vedno pride tudi v tvoj iTunes in opravi kak nakup, čeprav si menjal gesla? Probaj najprej spremeniti svoj pass z istim ID v Game Centru in boš videl kaj se bo zgodilo. Če bodo težave s tem, uporabi " I forrgot my password". Še vedno ti ostane Apple report, Find my iPhone, obisk na domu... Probaj tudi malo s stricem googlom, imam v spominu, da se je to že dogajalo. Morda je še kje kakšna rešitev. Lp _________________ iMac 24", 6Gb, OS El Captain, iMac 27 Sierra 16Gb, iMac 27, 3.7, 64Gb Monterey, iPhone 3G Iphone 5., iPhone 6+, iPad 1, iPad 4, iPad 9, iPhone 12 Daj kolikor vzameš in vse bo dobro! |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
treba obstoječi ID vpisat oziroma ne vem ali se pri "sync" igrah naložijo zraven tudi rezultati in če to sploh deluje v tvojem primeru, ker je igra na Sam&sung za Android ti imaš pa iOS. Žal samo ugibam, ker res ne vem. _________________ iMac 24", 6Gb, OS El Captain, iMac 27 Sierra 16Gb, iMac 27, 3.7, 64Gb Monterey, iPhone 3G Iphone 5., iPhone 6+, iPad 1, iPad 4, iPad 9, iPhone 12 Daj kolikor vzameš in vse bo dobro! |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |