Jabuk
Problem z Game centrom
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 19.10.2010 08:24:34
Game Center problem
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Čao
doma imam brez žično omrežje na katerega se povežem tudi z iphonom, ko uporabljam cydio, safari, you tube vse dela, ko pa se povežem na Game center, pa mi vedno prekine povezavo tudi na računalniku, ruter kr vn vrže. Tako da se z gc sploh ne morem povezat. Imam pa jailbrejkano 4ko. Ima kdo kako idejo, al morm rutr zamenjat čeprov je star, nekaj mesecev, podpira pa b,g,n.

Zdej je tko, na GC se poveže kjer sem tudi vpisan, ko pa začnem igrat Angry Birds mi pa ruter prekine povezavo tudi na pc-ju.
Jabuček

Jabuček

Kraj: celje
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 11.11.2012 18:19:05
Re: Game Center problem
Pozdravljeni, zanima me, če si brez povezave in igraš igro ali ti kasneje ob povezavi vnese rezultat? Meni ga namreč ne.......

Šerif

Kraj:   
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 13.11.2012 22:36:23
Načeloma bi moral ob ponovni internet povezavi in vstopu v igro, osvežit podatke.

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 13.03.2013 22:35:13
Ko se poskušam vpisat v Game Center mi napiše naslednje

"Could not connect to Game Center server."

iphone 4 6.1.2 JB

Mogoče kdo ve v čem je težava?
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 04.08.2014 13:04:36
Problem z Game centrom
Pozdravljeni. Sem malo iskal po forumu in nisem nikjer našel podobnega problema, če se motim se opravičujem in me prosim usmerite v drugo temo😋. Imam sledeč problem, za katerega nisem niti na googlu našel konkretne rešitve, temveč samo ugibanja in predlogi. Za kaj se gre?
V game center se mi pojavljajo igrice (my games) katerih sploh nimam naloženih na telefonu in jih nisem nikoli igral niti nikjer drugje. Pa za to se sploh nisem kaj dosti sekiral, dokler nisem videl, da mi nekdo upravlja z mojo vasjo v igri Clash of Clan???!!! In takoj ko se mi je to zgodilo, sem se spomnil, da sem ga verjetno sam posral, saj sem lani prodal svoj stari iPhone 4, pri tem pa nisem naredil factory restora, saj je bil telefon jailbrekan in z slo prevodom, oseba kateri pa sem prodal telefon pa je zahtevala slo jezik in jailbreak, zato sem samo pobrisal ročno moje podatke, imenik,slike....., ter se odjavil iz Appstora in game centra! Tako da zdaj verjetno "mulc" kateri ima moj stari telefon, upravlja z mojim Game center računom, kljub temu, da sem po tistem že tri krat zamenjal svojo Appstore geslo! Kaj obstaja kakšna druga učinkovita rešitev, da dokončno onemogočim drugi osebi dostop do mojega game centra? Mami tega otroka (star je namreč okrog 10 let) sem že napisal sms z oraožitvijo težave, vendar mi ne odgovarja 😡
Hvala za pomoč
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Maribor-Žalec
Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 05.08.2014 05:56:35
Re: Problem z Game centrom
Z "Find my iPhone" ga zablokiraj!? Seveda, če ga vidiš in si imel to funkcijo vklopljeno.
Če se prijavlja s tvojim geslom v GC, si se po moje pozabil odjavit? Če v GC spremeniš pass, bi po moje tudi moralo zadostovati, glede na to, da je igra last tvojega ID in ne naprave.
To je edino ker se spomnim, da lahko narediš, glede na to, da te ignorirajo.

Lahko se zapelješ tudi na dom k njemu...

Je pa še ena varianta, da pustiš malemu še igrati par dni, mogoče bo naredil kak rekord v igri pod tvojim imenom.... Silly

Jablanator

Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 05.08.2014 07:24:16
V Game center gesla ne moreš spremenit, če se ne motim, ker nima posebej gesla, ampak je enako kot apple ID, katerega pa sem zamenjal že tri krat!
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #8   Objavljeno 05.08.2014 08:57:26
Prizla je napisal/a:
V Game center gesla ne moreš spremenit, če se ne motim, ker nima posebej gesla, ampak je enako kot apple ID, katerega pa sem zamenjal že tri krat!

Ni nujno... V Game center si lahko vpisan z drugim Apple IDjem kot recimo v AppStore ... ali iCloud ...

Gres v Settings >> Game Center in tapnes zgoraj na Apple ID ... in se malce nizje na Game Center Profile ...

Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 05.08.2014 10:33:00
Samo pol si moram verjetno ustvarit novo geslo ne in bom štartal iz začetka, al se motim!?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #10   Objavljeno 05.08.2014 16:49:56
Ja. Vse od začetka bo treba. Vsaj pri meni je bilo tako. Pa sem bil takrat že v 21 levelu pri RR3. Jaz sicer nisem imel vdora v GC ampak sem si zaželel spremembe in nisem pomislil na to, da bo šlo vse v nič.

Razmišljam pa, če lahko ta-mali še vedno pride tudi v tvoj iTunes in opravi kak nakup, čeprav si menjal gesla?

Probaj najprej spremeniti svoj pass z istim ID v Game Centru in boš videl kaj se bo zgodilo. Če bodo težave s tem, uporabi " I forrgot my password".
Še vedno ti ostane Apple report, Find my iPhone, obisk na domu...

Probaj tudi malo s stricem googlom, imam v spominu, da se je to že dogajalo. Morda je še kje kakšna rešitev.

Lp

Jablanator

Moški

Prispevek: #11   Objavljeno 05.08.2014 18:41:31
Sedaj sem se spomnil še ene varijante! Igro Clash of Clan imam cyncano s tablico Galaxy note, tako da bi lahko v bistvu izbrisal Game center accaunt, naredil novega, ter si nato syncal iz Galaxy nazaj na iPhone. Bi to bilo izvedljivo?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #12   Objavljeno 06.08.2014 07:28:58
Tukaj pa ti žal ne znam povedati. Ideja ni slaba, ampak imam pomislek, da bo
treba obstoječi ID vpisat oziroma ne vem
ali se pri "sync" igrah naložijo zraven tudi rezultati in če to sploh deluje
v tvojem primeru, ker je igra na Sam&sung za Android
ti imaš pa iOS.

Žal samo ugibam, ker res ne vem.

Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani