Zanima me če kdo ve a se sploh da to vidt? Da bi lahko na telefonu preveru kokrat je biu home button/power button prtisnen. 
Ksn tweak, al pa karkoli?

| Home button click counter | |||||

Zanima me če kdo ve a se sploh da to vidt? Da bi lahko na telefonu preveru kokrat je biu home button/power button prtisnen. 

Ksn tweak, al pa karkoli?  | 
	|||||

Zakaj je to pomembno ? 

| 
	|||||

Obraba  

| 
	|||||

Kot  bi ženska na ščegiju imel counter 
			_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini  | 
	|||||

Da bo vedo kolkrat ga bo stisno not   

| 
	|||||

Ne pac ker me zanima average po kokih zacne crkvt. In pa izjemno bi blo ce bi kaj js vem kje v sistemu nek se belezl(samo laično razmislam k sploh neem ce je to mogoce) in gres k hocs rablen telefon kupt, bam ga prklops na pc bi zalaufou program k ti bi lepo pokazu kokrat je biu prtisnjen home button in bi prblizno meu idejo kdaj bi lahko zaceu zajebavat.  

| 
	|||||

V bistvu ni slaba ideja. iPhone 5s bi lahko tudi enostavno beležil kokrat je padel na tla, itd. 

| 
	|||||

mater kere ideje   
			_________________ Iphone 4s 16gb black Iphone 5s 32gb gold  | 
	|||||

ldi bozji vm se je utrgalu  
			_________________ Iphone 14 Pro 128GB Iphone 13 Pro 128GB Macbook pro M2 13" Apple TV 4K 128GB Apple watch Ultra Home pod mini Blue and yellow.  | 
	|||||

Sky is the limit!  | 
	|||||

Prav imaš oz. dobra ideja. To sem imel na Ericsson T68 pred ene 12 leti za beleženje premikov joysticka.  | 
	|||||

Brezveze ker popravilo pride tolk k runda pira. Lp 

| 
	|||||

runda pira v švici za 10 folka misleš? Razen če se sam loteš ja, kar pa za moje pojme tako al tako ni nikolveč isto kokr bi moglo bit  | 
	|||||

To bo prej pri androidu kot pri iOS  
			_________________ Iphone 4 16GB Iphone 5s 16GB Iphone 6 64GB  | 
	|||||

Na žalost res  | 
	|||||

Še boljše bi blo kar brez Home gumba. 

| 
	|||||

A si opazil da je tole stara tema? NEHAJ SPAMATI PO FORUMU!!!!  | 
	|||||

Tema je tolk stara kot novitete pri vsakem naslednjem Apple izdelku   

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |