Zanima me če kdo ve a se sploh da to vidt? Da bi lahko na telefonu preveru kokrat je biu home button/power button prtisnen.
Ksn tweak, al pa karkoli?
| Home button click counter | |||||
Zanima me če kdo ve a se sploh da to vidt? Da bi lahko na telefonu preveru kokrat je biu home button/power button prtisnen.
Ksn tweak, al pa karkoli? |
|||||
Zakaj je to pomembno ?
|
|||||
Obraba
|
|||||
Kot bi ženska na ščegiju imel counter
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Da bo vedo kolkrat ga bo stisno not
|
|||||
Ne pac ker me zanima average po kokih zacne crkvt. In pa izjemno bi blo ce bi kaj js vem kje v sistemu nek se belezl(samo laično razmislam k sploh neem ce je to mogoce) in gres k hocs rablen telefon kupt, bam ga prklops na pc bi zalaufou program k ti bi lepo pokazu kokrat je biu prtisnjen home button in bi prblizno meu idejo kdaj bi lahko zaceu zajebavat.
|
|||||
V bistvu ni slaba ideja. iPhone 5s bi lahko tudi enostavno beležil kokrat je padel na tla, itd.
|
|||||
mater kere ideje
_________________ Iphone 4s 16gb black Iphone 5s 32gb gold |
|||||
ldi bozji vm se je utrgalu
_________________ Iphone 14 Pro 128GB Iphone 13 Pro 128GB Macbook pro M2 13" Apple TV 4K 128GB Apple watch Ultra Home pod mini Blue and yellow. |
|||||
Sky is the limit! |
|||||
Prav imaš oz. dobra ideja. To sem imel na Ericsson T68 pred ene 12 leti za beleženje premikov joysticka. |
|||||
Brezveze ker popravilo pride tolk k runda pira. Lp
|
|||||
runda pira v švici za 10 folka misleš? Razen če se sam loteš ja, kar pa za moje pojme tako al tako ni nikolveč isto kokr bi moglo bit |
|||||
To bo prej pri androidu kot pri iOS
_________________ Iphone 4 16GB Iphone 5s 16GB Iphone 6 64GB |
|||||
Na žalost res |
|||||
Še boljše bi blo kar brez Home gumba.
|
|||||
A si opazil da je tole stara tema? NEHAJ SPAMATI PO FORUMU!!!! |
|||||
Tema je tolk stara kot novitete pri vsakem naslednjem Apple izdelku
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |