Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Popravilo iPhona!!!!NUJNO
Jabček

Jabček

Kraj: celje
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 25.09.2008 11:33:42
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Oprosti ne vem kako ti je uspelo zlomiti šipico meni je avto povozil iphone pred tremi dnevi pa vse deluje brezhibno šipica je kot da nič ni bil posledice so vidne samo na zadnji strani telefona
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 25.09.2008 11:39:18
ishot je napisal/a:
Oprosti ne vem kako ti je uspelo zlomiti šipico meni je avto povozil iphone pred tremi dnevi pa vse deluje brezhibno šipica je kot da nič ni bil posledice so vidne samo na zadnji strani telefona

KAJ TI JE?!?!?!?! Surprised Surprised
Jabi

Jabi

Kraj: velika polana
Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 01.12.2009 13:29:53
lep pozdrav

pravkar sem bil na sgerm v mariboru, vprašalsem kolko bi stalo popravilo home tipke na iphone 2g(dela samo ob močnem pritisku)... rekel je da me bo stalo 35evrov (tipka)+ 26 evrov (delo)=61 evrov vse skupaj.... je še kje kaki serviser kateri bi to popravil bolj poceni... ali pa keri med vami ki take zadeve popravlja ?

lp dare
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Žalec
Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 01.12.2009 14:01:56
pokemon je napisal/a:
lep pozdrav

pravkar sem bil na sgerm v mariboru, vprašalsem kolko bi stalo popravilo home tipke na iphone 2g(dela samo ob močnem pritisku)... rekel je da me bo stalo 35evrov (tipka)+ 26 evrov (delo)=61 evrov vse skupaj.... je še kje kaki serviser kateri bi to popravil bolj poceni... ali pa keri med vami ki take zadeve popravlja ?

lp dare

Mislim, da je cena zelo realna, saj ti noben ne bo šel za 26 eurov razirat celotnega telefona in menjavat tipke, ki ti vzame časovno več kot uro dela!! Moj predlog dej jim popravljat, da se ne premislijo Wink
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Žalec
Moški

Prispevek: #25   Objavljeno 01.12.2009 14:03:49
Guli je napisal/a:
No, jst mam pa tkole razbit:

Kje bi dobil original in ne kakšne poceni kopije?
Kako potem zadevo zamenjat?

Sicer telefon deluje BP, tudi touch screen deluje tam ko je počena steklena zaščita.

Hvala za pomoč!

LP, Jernej

Guli zakaj ga pa mečeš po robnikih, telefon ni za te namene Wink!!!
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #26   Objavljeno 21.12.2009 13:29:31
Menjava ohišja na Bitcomu - KATASTROFA
No, moje izkušnje so sledeče: iPhone 3G 16 GB bel, obutana in spraskana zadnja stran, par praskic na touchscreenu. Po telefonijadi in čakanju na originalne dele ker drugih kao ne vgrajujejo sem dal sem zamenjati zadnjo stran in touchscreen na Bitcom v Ljubljani, kjer sem jim povedal da bo telefon darilo in mora biti brezhiben.....
Razultat? Po prvem obisku in plačilu 160 EUR ga dobim nazaj, doma dobro pogledam in vidim da touchscreen na levi zgoraj štrli iz ohišja za dober milimeter. Pokličem serviserja in ta mi razloži, da je to zaradi strganega tesnila pod touchscreenom. Ko sem ga vprašal ali se da to zamenjati mi je povedal, da imajo na zalogi in košta 20 EUR (zakaj mi tega ni omenil pri prvem obisku in predlagal zamenjave glede na to, da je bil rezultat menjave obupen, ve najbrž samo on sam, ali pa še on ne). Ko sem bil naslednjič v Ljubljani sem ga odnesel nazaj in ker je bil serviser na bolniški sem prosil, če mi ga lahko po zamenjavi pošljejo po pošti. Naslednji teden dobim paket, plačam 45 EUR + poštnino in na moje začudenje zdaj kljub menjavi tesnila iz ohišja štrli cel zgornji del touchscreena (za cca 1 mm). Pokličem nazaj in izvem, da tega sploh ni menjal isti serviser (kao edini, ki se s tem ukvarja), ampak nekdo drug. Zdaj že pošteno besen pošljem telefon še enkrat nazaj in tokrat sem ga brez dodatnih stroškov dobil nazaj v malo boljšem stanju, čeprav touchscreen še vedno opazno štrli iz ohišja, pa tudi na pritisk prsta se rahlo vdaja (mogoče ga je potisniti v ohišje ampak takoj skoči ven).

Verjetno ni potrebno razlagati, da sem nad Bitcomom obupal.... zdaj bom sam poskusil popraviti in čisto sem prepričan, da bo rezultat boljši....oz. vsaj slabši ne more biti.

Moj nasvet: izogibajte se Bitcoma, ker so navadni amaterji, vsaj v mojem primeru. Telefon je bil skoraj lepši prej ko je bil spraskan.

Moram pa reči da so drugače zelo prijazni Wink
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #27   Objavljeno 21.12.2009 15:44:12
jest sm mojga iphona 3gs nesel v mobi style in bo zamenjava stekla stala 80€
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani