Telefon ma bombo od zvočnikov -> beats audio. To je top.
Še en telefon ki je vreden nakupa med Android telefoni je že velikokrat omenjeni Nexus. Za njega sem tudi čul da je bomba od telefona.
Edino kar zna delati samsung so televizije.
| iPhone 5s vs Samsung s4 | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
HTC ONE je gigant proti mojemu malemu i4s...
Telefon ma bombo od zvočnikov -> beats audio. To je top. Še en telefon ki je vreden nakupa med Android telefoni je že velikokrat omenjeni Nexus. Za njega sem tudi čul da je bomba od telefona. Edino kar zna delati samsung so televizije. _________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
Imel sem že tel. Androidom, Windows phone, in ko sem se odločil za iPhone 5S, me je bilo malo strah. Po mesecu in več ga ne zamenjam za noben drug telefon.
Dela kot urca. _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
od LGja priporočam tudi G2. fenomenlen android
|
LG G2 ful hvalijo ja,da lepo dela slisal sem pa da je predvsem baterija noro mocna
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
sam sem po dnevu uporabe S4 dal gor takoj google rom, in je izkušnja neprimerno boljša.
|
zanimivo je to branje. mene pa niti malo ne vlece vec da bi sploh sprobaval android! uzivam v ios sistemu na iphonu
|
Res je edina prava velikost za telefon. Ampak glede na to, da sam uporabljam aplikacijo telefon samo 1% navijam za večji ekran, trenutno so to Android, jeseni pa mogoče iPhone 6. |
Sej ne bi tudi sam kompliciral pri nabavi telefona, če bi ga nabavlal vsako leto novega, tako pa sem bolj zapečkarski tip glede tega. Običajno imam telefon vsaj 3 leta, predno sploh razmisljam o menjavi. Posledično, bi se rad zdej pred nakupom res prepričal, da bom izbral "TOP", ceprav se zavedam, da bo le ta "TOP" izdelek, cez dva meseca že zastarel (kar se napredka tiče).
Sem si postavil deadline do petka. Torej še trije dnevi razmišljanja in premlevanja, kateri telefon bi le vzel Res, hvala vam za vse predloge in komentarje..., ste mi vrgli par lepih kosti za glodat za čez dan na šihtu |
Sam pa imam ravno obratno mnenje kot večina vas applovcev
Dolgo časa sem bil privrženec iphona, še preden je kdo v Sloveniji sploh vedel kaj iphone je, od 3g pa do 4s... ampak sem se čez čas naveličal vedno enih in istih stvari, iphone še vedno deluje, čeprav je dal ios 7 novo preobleko, še vedno na istem principu kot je deloval prvi iphone, saj je res da se je izboljšala kamera pa izgled pa ekran in podobne stvari, ampak nekih bistvenih sprememb ni! In prav zaradi tega sem šel brez kakšnega koli obžalovanja na Android in nikoli nisem gledal nazaj. Uporabljal sem že s3, note 1, note 2, htc one, in trenutno uporabljam galaxy s4. Toliko sem jih zamenjal, ker pač rad menjujem telefone, ampak čisto vsak izmed teh telefonov mi je deloval odlično! In ni bilo tega kot vsak pravi, na Androidu je pa strašen lag, brez skrbi, prav toliko ga je kot na ios, torej zanemarljivo In s svojim s4 sem izredno zadovoljen, kamera je vrhunska, baterija zadovoljiva, kar je glede na to da telefon ogromno uporabljam enako oceni odlično Ena stvar ki jo še posebej obožujem na Androidu je SwiftKey tipkovnica, ki res pospeši moje pisanje na telefonu. Moje mnenje. |
Ma ni šans _________________ MacBook Pro iPhone Apple Watch |
Še en razlog več, da med androidi postaviš na prvo mesto Nexus 5... je več kot pol leta novejši od S4, z opazno močnejšim in varčnejšim hw na katerem teče "čist" android in za katerega boš še kar nekaj časa dobival posodobitve na katere ne boš čakal več mesecev. Kot sem že napisal, je tudi kamera na nivoju, nekaj svojih slik od obeh sem dal tudi na net (Nexus 5, SGS4). V glavnem, kot lastnik obeh, se sedaj pod nobenim pogojem ne bi odločil za S4. |
Enako. Ko sem dobil prvega nota me je skoraj kap zadela zaradi velikosti, sedaj pa pod 5,5+ " sploh ne pogledam. Mogoče, če bo iphone 6 res v varianti z velikim zaslonom grem nazaj... Size does matter |
Sem v enaki situaciji. S4 mi že par mesecev leži v predalu, ker me je zadeva začela tako motiti, da sem prešaltal sistem in kupil telefon za katerega sem rekel, da ga ne bom nikoli - 5s. S4 je zame fail na celi črti, najprej sem moral menjati baterijo, ker se je napihnila tako, da nisem mogel dat pokrova gor. Večkrat sem imel težave s signalom, ko ga je kar zmanjkalo, namesto signala narisalo prečrtan krožec. Najbolj moteče je pa to, da en izmed lanskih flagship telefonov ne more tekoče odpirati galerije in imenika. Tu mi je odprlo deklc Sicer pogrešam velikost ekrana, nekaj dobrih fičrjev samsunga ampak izkušnja z S4 je dovolj, da nikoli več ne kupim samsung mobilne naprave. Če že android bo to le in samo nexus. |
Saj to je to. Sistem deluje super. Poleg tega tudi ne moraš naložit vse kar vidiš in se ti dopade na Play Storu.
To kar se je pa tebi zgodilo, je pa izredna okoliščina in ne moreš posploševati na vse telefone tega tipa. Žal maš to nesrečo, da si verjetno dobil telefon iz kake slabe pošiljke, ko jim vse odpove (žal posledica množične proizvodnje). Ne vem zakaj nisi uveljavljal stvarne napake in zahteval menjavo ali pa kupnino. Garancija se pri takih napakah ne splača. Tudi kolega je imel podobno težavo, pa naredil slednje in je dobil popolnoma nov (enak) telefon in deluje sedaj brez težav. Enako je naredil kolega, ki se mu je i5 luščil. |
Haha kere izjave, sej nexusa je tut ze samsung delu in ni nic izkljuceno da ga ne bo se kdaj v prihodnje |
saj to lih ja |
Joj ne se mi zdej na vsako besedo obešat. Sem se pač malo nerodno izrazil. Moral bi napisati, da kupim samo še napravo s stock androidom, brez raznoraznih touchwiz, sense in ostalih navlak.
JazTelefon., ne da se mi s pametnjakoviči na ram2 ukvarjat, res. Pa ajde, tista baterija me še ne moti toliko, bolj me moti počasno delovanje. Bom posnel video, ko bom pri volji... |
ja ti si bil vrjetno prvi v sloveniji, mogoče celo na svetu ki je uporabljal iphona. toda če se že nekaj hvališ, vedi, se prepričaj da je bil pred 3g še en iphone, iphone 1 imenovani tudi iphone 2g in nekateri smo ga imeli zelo kmalu po izidu |
Pomoje je zelel povedat da je imel iPhona ze takrat ko si ga lahko dobil samo v ZDA,sam tudi uporabljam iphone od 2g do 5s razen stirice,ker sem umes presaltal na Galaxy S3 in ce povem po pravici mi je bilo po 1 meecu tako zal da sem ga takoj prodal ko je prisla petka in jo kupil
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
Imel sem vse iphone do 4ke, potem sem sel na htc one x, sem ga hitro zamenjal za s3 s katerim sem bil kar zadovoljen, potem pa sem si nabavil nexus 5 in lahko recem, da sele ko imas nexusa ves, kaj je android oz kako dober je . Se dobro, da sta se google in samsung dogovorila, da samsung preneha spreminjati android, saj bo google prihodnje leto ukinil nexus linijo.
|
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |