Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4
iDoktor - nov izgled / servis tvoje iNaprave
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #61   Objavljeno 01.09.2013 21:49:51
Re: iDoktor - nov izgled / servis tvoje iNaprave
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
je kakšna koda kupona za idoktorja ? Very Happy
Jablanator

Jablanator

Kraj: Murska Sobota
Moški

Prispevek: #62   Objavljeno 04.09.2013 20:21:46
Evo prva kritika! Sem jih kontaktiral in so rekli da ne delajo še tega pravtako tudi ne menjujejo zadnjega ohišja... Potem pa tak cirkus bi meu to vse pa ni mogoče
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Logatec
Moški

Prispevek: #63   Objavljeno 05.09.2013 03:27:28
Piši @ocnopu… Rolling Eyes

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #64   Objavljeno 05.09.2013 06:09:33
Re: iDoktor - nov izgled tvoje iNaprave
Prodaja je napisal/a:
No takole na kratko da razložim okrog tega servisa. Kupiš pri njih ekran za Iphone 5, ki je 190e in pol jih še prosiš za neko stvar, ki je vredna 10e pa ti ne morejo prodati kot češ mamo za svoje stranke samo dva na zalogi.

In kaj sem jaz tukaj k sem pri njih kupil ekran za 190e sepravi jebena stranka. Poleg tega, ko sem spraševal če je to seveda komplet zadeva je Črt Kocjančič trdil da je vse komplet na koncu se je iskazalo da ni tako kot je on povedal.

Zame komplet ekran je z zvočnikom, proximity senzor, sprednja kamera in home button, ker za tako ceno dobiš na ebay-u komplet ekran.

Zdaj pa se podomače naj j...m, ker ne morem sestaviti iphone.Potem sem ga klical nazaj da to ni komplet ekran kot sva govorila, na koncu se zmeniva da mi bo ostale dele dal ceneje kot so v resnici in o tem ne duha ne sluha.

slika računa

Tale zadeva je zrela za inšpekcijo, če že dobiš v roke račun zakaj ni nikjer vidno koliko je znesek davka, kar je po naših zakonih tako izdajanje računa prepovedano.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #65   Objavljeno 05.09.2013 06:25:36
frogstar je napisal/a:
Tale zadeva je zrela za inšpekcijo, če že dobiš v roke račun zakaj ni nikjer vidno koliko je znesek davka, kar je po naših zakonih tako izdajanje računa prepovedano.

Zdaj nevem, ali si ti nepismen... ali pa povrsen ... Znesek davka JE napisan ... in spodaj je tudi napisano, zakaj je ta 0€ ...

https://zakonodaja.com/zakon/zddv-1/94-clen-oprostitev-obracunavanja-ddv

Jabi

Jabi

Moški

Prispevek: #66   Objavljeno 28.10.2013 00:56:49
Å e moje mnenje o iDoktor servisu...

Na iDoktor servisu sem se oglasil z mojim iPhone 4 zaradi težav z zvokom, fantje so mi povedali da je težava v kontrolerju/čipu za zvok in da je potrebna menjava... pred posegem so me sicer opozorili, da je menjava omenjenega čipa zelo rizična in da je verjetnost da jim podvig ne uspe in, da ne garantirajo ce bo zadeva sploh po posegu delovala, ker nisem imel izbire sem podpisal izjavo, da se z postopkom strinjam in prepustil telefon serviserjem.

Po več kot enem mesecu so me obvestili, da poseg ni uspel in da lahko pridem po telefon... telefon sem dobil v "mrtvem" stanju čeprav sem oddal delujoč telefon... (če odštejemo težave z zvokom).

Preko prijatelja sem nato telefon poslal še v drug servis, na katerem so me po pregledu vprašali če sem siguren da telefona nisem nesel k mesarju in ne v servis, serviser mi je nato pokazal delujočo matično ploščo iPhone 4 aparata in ploščo mojega, naštela sva kup mankajočih elementov in seveda je manjkal tudi audio čip, ki ga se ga ob težavah, ki sem jih imel sploh NE MENJA ampak se zadevo reši enostavno z GUMICO, in zadeva bi delovala brez problema, so rešili že sigurno vsaj 20 podobnih primerov. Sem pa tudi izvedel da to ni prvi primer, ko so telefon z iDoktorja prinesli v njihov servis.

Razočaran sem odšel iz servisa, in zadevo pred dnevi predal dežžurnemu tržnemu inšpektorju.

Toliko o profesionalnosti iDoktor servisa...
Jabi

Jabi

Moški

Prispevek: #67   Objavljeno 28.10.2013 00:58:16
Bom ob priliki prilepil še slike, za tiste, ki bodo mislili da lažem.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #68   Objavljeno 01.11.2013 14:26:45
frogstar je napisal/a:

Zgleda da niso davčni zavezanec
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #69   Objavljeno 01.11.2013 21:54:40
Gasol je napisal/a:
Zgleda da niso davčni zavezanec

Davcni zavezanec je vsak ki mora odmerit dohodnino!
iDoktor pa ni zavezanec za DDV!!!
Dejte to ze enkrat ločit!

@frogstar: ocitno nimas pojma kaj sploh pomeni ne bit zavezanec za ddv. V tekem primeru se ddv ne obracuna! Ampak ti ocitno tega se nisi nikoli videl in ne slisal. Vsekakor pa tale racun niti najmanj ni potreben za kako inšpekcijo.

P.s.: da ne bo kdo omenjal kako zagovarjam. Ne poznam osebe, ki ima idoktor niti nikoli nism bil tam, se manj pa imel kaksnega kontakta z njim!
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani