Å e moje mnenje o iDoktor servisu...
Na iDoktor servisu sem se oglasil z mojim iPhone 4 zaradi težav z zvokom, fantje so mi povedali da je težava v kontrolerju/Äipu za zvok in da je potrebna menjava... pred posegem so me sicer opozorili, da je menjava omenjenega Äipa zelo riziÄna in da je verjetnost da jim podvig ne uspe in, da ne garantirajo ce bo zadeva sploh po posegu delovala, ker nisem imel izbire sem podpisal izjavo, da se z postopkom strinjam in prepustil telefon serviserjem.
Po veÄ kot enem mesecu so me obvestili, da poseg ni uspel in da lahko pridem po telefon... telefon sem dobil v "mrtvem" stanju Äeprav sem oddal delujoÄ telefon... (Äe odÅ¡tejemo težave z zvokom).
Preko prijatelja sem nato telefon poslal Å¡e v drug servis, na katerem so me po pregledu vpraÅ¡ali Äe sem siguren da telefona nisem nesel k mesarju in ne v servis, serviser mi je nato pokazal delujoÄo matiÄno ploÅ¡Äo iPhone 4 aparata in ploÅ¡Äo mojega, naÅ¡tela sva kup mankajoÄih elementov in seveda je manjkal tudi audio Äip, ki ga se ga ob težavah, ki sem jih imel sploh NE MENJA ampak se zadevo reÅ¡i enostavno z GUMICO, in zadeva bi delovala brez problema, so reÅ¡ili že sigurno vsaj 20 podobnih primerov. Sem pa tudi izvedel da to ni prvi primer, ko so telefon z iDoktorja prinesli v njihov servis.
RazoÄaran sem odÅ¡el iz servisa, in zadevo pred dnevi predal dežžurnemu tržnemu inÅ¡pektorju.
Toliko o profesionalnosti iDoktor servisa...