| Mireo Don't Panic (review) | |||||
Sylver a si dokupil pol CRO zemljevide? Jaz sem jih a mi ne kaze nic drugace...sicer pise da so zemljevidi od Mireo a je mapa le 22mb velika, morala pa bi bit 44mb. Ko sem jim pisal so rekli da to je to. Ce dam restore purchases mi pobira dol samo SLO...nic jasno
_________________ ![]() |
|||||
Ojla
Ne za CRO nisem dokupoval zemjlevida, saj mi je osnovni (TomTom) zemljevid dovolj za CRO (mi najde naslove, katere iščem). Če prav razumem, si videl ko si dokupoval zmljevid za CRO, da je velikost 44MB? In sedaj pa, ko si namestil CRO (Mireo) zemljevid je velik samo 22MB? To je verjetno zaradi tega, ker pred nakupom napišejo velikost vsega, kar dobiš zraven CRO zemjlevida (izraženo samo v MB). Poleg zemljevida, ki je očitno velik 22MB moreš računat še na: - 2D tlorise, ki jih dobiš z novim Mireo zemljevidom - 3D zdradbe, ki jih dobiš z novim Mireo zemljevidom - POI točke, ki jih dobiš... - radarje, ki jih dobiš... In ti 4 dodatki očitno nanesejo še preostalih 22MB velikosti Za Android je recimo isto: ko sem dokupil Monolit zemljevid je pisalo, da je velikost dokupa 61,6MB. Potem pa, ko sem pogledal podrobneje po namestitvi pa sem videl, da je Monolit zemljevid velik 45,5MB, ostalo so pa dodatki za Slovenijo (bolj podrobni seveda, kot če bi imel TomTom zemljevid za Slovenijo). Meni dela normalno restore (tako na iOS kot na Androidu). Poskusi povsem izbrisat aplikacijo in jo na novo namestit. Imaš iOS7 gor? Sicer pa v kratkem izide posodobitev aplikacije + zemljevidov |
|||||
Jaz sem kupil evropske zemljevide.....in v Murski Soboti manjka kar nekaj številk in sicer prikazuje neparne številke nisem glih zadovoljen, iskal Lendavska ulica 13 je ni in še in še manjka.....IGO je glede tega zakon, prav tako tudi na odročnih krajih.......upam de se bo kaj izboljšalo saj mi je kar všečna navigacija karte pa se mi ne dopadejo
Pa še velikost datoteke kar 3.6 gb, z 3d stavbami, slo vodenjem in slo vmesnikom......preveč..... |
|||||
Aha, sedaj dokupil še SLO Monolit in deluje kar zelo zelo drugače........boljše najde vse.....
Nazadnje urejal/a princ69 Sre 26. Jun 2013 18:06; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
SLO monolit je bomba.. Zato je igo tok fajn ... |
|||||
Naj še samo uredijo, da se bodo za evropo lahko nalagale posamezne mape potem bo super, ker je datoteka res velika.........drugače pa je vodenje odlično...!!!, kljub temu da sem pristaš IGO-ja !!!!
|
|||||
Mene tole zelo mika, ker navigon me je večkrat malo okoli prenašal
|
|||||
30. Junija so dvignili ceno, tako da bo malo za počakat, če hočeš kupit po znižani |
|||||
Hvala za tole, zgleda kar niha, mogoče do konca julija že znižajo, če ne bom pa takrat verjetno vseeno kupil, ker bom rabil.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |