Mireo Don't Panic (review) | |||||
![]() _________________ ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() Ne za CRO nisem dokupoval zemjlevida, saj mi je osnovni (TomTom) zemljevid dovolj za CRO (mi najde naslove, katere iščem). Če prav razumem, si videl ko si dokupoval zmljevid za CRO, da je velikost 44MB? In sedaj pa, ko si namestil CRO (Mireo) zemljevid je velik samo 22MB? To je verjetno zaradi tega, ker pred nakupom napišejo velikost vsega, kar dobiš zraven CRO zemjlevida (izraženo samo v MB). Poleg zemljevida, ki je očitno velik 22MB moreš računat še na: - 2D tlorise, ki jih dobiš z novim Mireo zemljevidom - 3D zdradbe, ki jih dobiš z novim Mireo zemljevidom - POI točke, ki jih dobiš... - radarje, ki jih dobiš... In ti 4 dodatki očitno nanesejo še preostalih 22MB velikosti ![]() Za Android je recimo isto: ko sem dokupil Monolit zemljevid je pisalo, da je velikost dokupa 61,6MB. Potem pa, ko sem pogledal podrobneje po namestitvi pa sem videl, da je Monolit zemljevid velik 45,5MB, ostalo so pa dodatki za Slovenijo (bolj podrobni seveda, kot če bi imel TomTom zemljevid za Slovenijo). Meni dela normalno restore (tako na iOS kot na Androidu). Poskusi povsem izbrisat aplikacijo in jo na novo namestit. Imaš iOS7 gor? Sicer pa v kratkem izide posodobitev aplikacije + zemljevidov ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() Pa še velikost datoteke kar 3.6 gb, z 3d stavbami, slo vodenjem in slo vmesnikom......preveč..... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() Nazadnje urejal/a princ69 Sre 26. Jun 2013 18:06; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
SLO monolit je bomba.. Zato je igo tok fajn ... |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() 30. Junija so dvignili ceno, tako da bo malo za počakat, če hočeš kupit po znižani |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |