lol, kaj se grejo nek cirkus.
| Iphone vs. Galaxy - by P. Shiller | |||||
lol, kaj se grejo nek cirkus.
|
|||||
Polom
_________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
sicer mi samsung ne diši glih ampak, je kar nekaj novega!
|
|||||
Tok osladna predstavitev, da bom glihkar sladkorno fasou.
Drugač pa ne zgleda slabo. |
|||||
predstavitev je res malo ja....
ampak hej terabajt oblaka |
|||||
Sem pričakoval nov design....( vizualno...).
_________________ |
|||||
Tudi jaz |
|||||
Ni slabo mi kr fajn zgleda pa še funkicje so nore
|
|||||
V bistvu so naredl vse, kar so drugi sam razmišljal, da bi blo dobr met.
Zdaj mora pa sam še delat. Apple pa naj počas nardi kaj druzga, kot telefon. Ker tole nima smisla izpopolnjevat, ker je preveč robe v eni škatli. Pa AirPlay naj že zrihtajo, ker pri Samsungu dela njihov allshare kot treba. Res da je pri Applu najpomembnejši ekosistem (working together). Vendar je tale samsungova tehnologija ultimativna za vse, ki se niso pripravljeni zapreti v Applove okvirje. |
|||||
Kaj bodo še v telefon nabasal, to ne moreš verjet.
|
|||||
Design je spet,nazalost,enak. Sicer pa jaz se osmih jeder v racunalniku nimam,tako da ne vem zakaj bi jih rabil v telefonu
|
|||||
Revolucija ali evolucija?
Samsung Galaxy S4 (I9500) Samsung Electronics je v New Yorku, točno opolnoči po našem času predstavil četrto generacijo pametnega mobilnega telefona GALAXY S. GALAXY S 4 je zasnovan z namenom, da uporabniku še bolj približa osebe, stvari in dogodke, ki so mu pomembni v življenju. http://www.mobile.si/gsm/predstavitev-samsung-galaxy-s4.html |
|||||
@Jest...to je bolj kot predstavitev iPhone S modelov...tako da evolucija
Lp _________________ ![]() |
|||||
Wow. Ta samsung je res fenomenalen. Komaj čakam da pride v Slovenijo. velik ekran, zelo kvaliteten uporabniški vmesnik, neverjetna kamera in tista nova tehnologija predogleda brez da se dotakneš ekrana je fantastična. Presenetli so me tudi s funkcijo večih zvočnikov ter povezavo z televizijo.
Kar mi pa je najbolj všeč je to: - da ima režo za spominsko kartico, s pomočjo katere nadgradim telefon na 64 Gb+16 Gb. Pri Applu je razlika med 16 gb in 64 Gb 200 evrov. - da ima standardni USB kabel, tako da mi ni treba kupovati precenjenih Lightening varijant (Apple pravi da so s tem kablom, ki je manjši prišparali prostot in izumli toplo vodo, vendar gospe in gospodje Nokia je imela tehnologijo malega kabla (mikro usb) že 5 let nazaj - da je v slovenskem jeziku - da lahko sam zamenjam baterijo, ki stane 50 evrov. Ne pa da nosim fon na drage servise, da mi zamenjajo za 200+ evrov -in še bi lahko našteval |
|||||
pa to da maš 1 leto star android gor
_________________ iphone 13pro Max. ipad 6th generation. |
|||||
Če ti je vse toliko v dnaru, potem pa imej Samsung
|
|||||
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NIOQxZih9zE#at=93
poglejte tale link.. ŠE VEDNO kljub 8jedrim in 2gb rama.. Android ŠTEKA!! se zatika.. CRAP! _________________ iphone 13pro Max. ipad 6th generation. |
|||||
Awesome👏👏👏👏 _________________ |
|||||
Ni vse v strojni opremi...sem ze veckrat rekel, a dokler "nevern Tomaži" ne sprobajo... Lp _________________ ![]() |
|||||
ANDROID je CRAP!
_________________ iphone 13pro Max. ipad 6th generation. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |